2777
2789
عنوان

عوارض شربت آموکسی کلاو

18664 بازدید | 10 پست

دخترم ۷ماهشه مریضه دکتر واسش شربت آموکسی کلاو ۴۵۷ تجویز کرده حالا بدنش و صورتش دانه های ریز قرمز زده ،الان ۴روزه دارو رو میخوره از دیشبم بهش میدم تمام دارو رو بالا میاره نمیدونم چیکار کنم،دکتر تجویز کرده ۱۲ساعت ۳سی سی بدم

اموکسی کلاو خیلی الرژی زاست.‌کاش از نسخه دکترا حذف میشد. 

هر وقت داروی جدید میدید اول عوارصش رو که تو پاکت دارو هست بخون.‌دوم اینکه هر علامت مشکوکی رو باید به دکترش بگی سوم زیر ناخناش رو نگاه کن کبود نشه یا پرش دست و پا حتی موقع خواب(بیشتر از قبل) نداشته باشه که خداینکرده خطرناکه 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من خورد بهش نساخت رو بینیش قرمز شد .بعد دکتر عوض کرر آزیترومایسین داد خوب شد ....اگ بهش حساسیت داره نده

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

والا من قرصشو خوردم پدر معدمو در اورد و داغونم کرد یه چیکه آب تو شکمم نمی موند.بهتر تلفنی از یه پزشک بپرسی شاید دارو رو عوض کنه.شاید به دارو حساسیت داره؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست