2777
2789

بچه ها من خیلی سست عنصر شدم جدیدا):

تیر ماه کنکور دارم مثلا

البته پشت کنکوریم 

پارسال کنکور دادم خیلی قهوه ای کردم با اینکه باابم خیلییییییی خرج کرد برام ولی نمیدونم چرا اینقد سستم))):

امسال خوندم تا چن وخ پیش ولی نمیدونم چرا اینطوریم 3 هفته خوووب میخونم ی دفه شل میشم))):

نکه برا موبایلی چیزی باشه هااا

شده پا گوشی نبودم ولی هی درو دیوارو نکردم ولی کتابو ن)))):

من چ غلطی کنم ینی  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موبایل که صد درصد  یه خبر خوب کنکور عقب افتاده ..حالا برو پا درست

ن من اصن واستگی ندارم ب گوشی خودم سست عنصر شدم جدیدا  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
اکثرا دم عید اینجوری میشن بجز یه عده ک همون یه عدن قبول میشدن من از بس اینجوری کردم و نخوندم کلا گذ ...

من 20میلیون خرج کلاسا و کتابا و ازمونا کردم پارسال ولی سستم البته کلاسا بی فایدن ب نظرم