باید اول پودر قند رو یه بار و آرد نخودچی رو دو تا سه بار الک کنید
بعد روغن و پودر قند رو با همزن باید اونقدر بزنید تا خامه ای شکل بشه
بعد پودر هل و آرد نخود چی رو قاطی میکنید و کم کم با قاشق به مواد اظافه میکنید
بعدش شروع میکنید ده دقیقه تا رب ساعت با دست ورز میدین باید اونقدر ورز بدین که وقتی خمیرتون جمع میکنید ترک نندازه
بعد میزارین داخل کیسه فریزر 24 ساعت در دما محیط استراحت کنه
بعداز استراحت خمیر رو به قطر یک سانت داخل سینی پهنش میکنید و قالب میزنین
فر باید از رب ساعت قبل داغ بشه
مدت پخت این شیرینی ها ده دقیقه تا ربع ساعت فقط باید زیرش یکم طلایی شه نباید تغییر رنگ بده
وقتی شیرینی از فر بیرون اوردین باید بزارین کاامل سرد بشه بعد بهش دست بزنین چون قبلش اگه دست زدین پودر میشه
نوش جان