2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوستان باتجربه بباید

112 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من دوازده هفته دوروزمه یعنی ب سیزده هفتم  بعددیروز رفتم غربالگری ا ن تی اینا....زیادم سردرنمیارم ک چیه البته😂😂بعدگفتم جنسیت جوجم معلومه نمیشه خانومه گف بنظرم پسر واقعااحتمالش هس😁اخه دیروز ازخونواده همسری مژدگانی گرفتم ضایع نشم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا من پسر دختر برام فرق نداره ولی کار دکترا هم درست نیست که با شک تو سن پایین میگن چون وقتی جنسی رو میگن تو با اون جنس خو میگیری بعد یهو یه چیز دیگه میشه شک میشی

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
خوش به حالت فعلا با مژدگانی خوش باش پس که نمی گیرن. بچه بچست دیگه انشا الله صحیح و سالم دنیا بیاد. ...

هی وایییی من ضایع شدم رف😂😂 اخ ی انگشتربا ی دس لباس واس عیدم بود خخخخ 

انشا الله که پسره 

توهم اون چیزی رو گفتی که دکتر گفته زیاد بهش فکر نکن نوه خیلی عزیز میشه و به دختر و پسر هم نیست 

خدا برات حفظش کنه عزیزم.

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

چه جالب ،عهد جاهلیتیم ،برای پسر مژدگونی میدن ،پس یادت باشه اگه دختر بود کاری که ابولهب با دختراش می کرد بکنی.چیه میگی اکه دختر بود ضایع میشم .همون دخترش را هم ننی تونی یه تار موشو بسازی.

یعنی احتمالش هس دخترباشه😂😂هیییی خداااا ضایع شدم رف

یه سوزن نخ بردار بگیر رو نبض دستت شروع میکنه حرکت.اگه عقب جلو شد پسره.اگه دایره چرخید دختره...

باید قوی حرکت کنه.۹۹ درصد درسته...

یه راه دیگه تقویم چینی تو برنامه نی نی بانه..

تاریخ تولد و اولین روز اخرین پریودتو بگو تا بگم جنسیتش بر اساس این تقویم چیه

چه جالب ،عهد جاهلیتیم ،برای پسر مژدگونی میدن ،پس یادت باشه اگه دختر بود کاری که ابولهب با دختراش می ...

😁😁زیادتوخونه موندی فسیل شدی گلم دخترپسریکیه واسمون بنده محض شوخی مطرح کردم