2777
2789
عنوان

اینجا کسی بوده ناخواسته باردار شده باشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیکیتون ک منجر به بارداری شد نزدیک موعد پریود بعدیتون بود یا وسط سیکلتون بود

۱۸ اسفندپارسال زمان پریودم بود ۱فروردین رابطه داشتیم ۸فروردین احساس کردم باردارم انقد زود فهمیدم که حتی جواب آزمایشم مثبت نشد مشکوک نشون داد الانم نی نی دومم کنارم خوابیده

۱۸ اسفندپارسال زمان پریودم بود ۱فروردین رابطه داشتیم ۸فروردین احساس کردم باردارم انقد زود فهمیدم که ...

آخی عزیزم

خدا حفظشون کنه

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
منم ماه قبل با یک بار نزدیکی 😑🤣

نزدیکیتون وسط سیکل بود یا نزدیک پریود بعدیتون؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
۱۸ اسفندپارسال زمان پریودم بود ۱فروردین رابطه داشتیم ۸فروردین احساس کردم باردارم انقد زود فهمیدم که ...

من بچه اولم دوسالشه وقتی فهمیدم ک دیگ خیلی دیر شده بود واسه هرتصمیمی الان فقط شبا تا صبح فکرو خیال میکنم و حالم بده...سخته براشما چطوره؟میزاره بخابی؟؟

ما با کاندوم بودیم  باردار شدم

عجب کماندو هایی بودن اونا  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
من بچه اولم دوسالشه وقتی فهمیدم ک دیگ خیلی دیر شده بود واسه هرتصمیمی الان فقط شبا تا صبح فکرو خیال م ...

دقیقا بچه اول منم دوسالشه منم خونواده هامون نزاشتن برای سقط ولی دهنم صاف شده هاااا بچه اولم مثل قاتلا بالا سربدبخت وایمیسته تاشرایط ارومه چنان گازی میگیره   و فیزیکی برخورد میکنه وجونم برات بگه بی خوابی و دیگه نگووووووالانه گریه کنم

یا ابلفضل😥😥چن سالشه اولی؟اونم دختره؟

نه اولی پسره دومی دختر سختیش میدونی چیه فقط باید خیلی خیلی مراقب  دومی باشی ویکمم شوهرت هوای بچه اولی وداشته باشه  البته خودت باید اول به اولی برسی بعد دومی وگرنه باهاش لج میکنه میزنه