یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خوابت تعبیر خوبی داره من فقط میدونم که گل و چمن و سبزه نوید چیزهای خوبه ولی هرگز خوابت رو برای کسی تعریف نکن اگه تعبیر بد برات کنه ...
اتفاقات خوبی منتظرت نیست ....
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دوستان من چند باره دارم خواب میبینم تو خونمم بعد کسی رو تو خونه میبینم یا اینکه کسی از بیرون میاد که اشناست... تو خواب میدونم که این اقا یا خانم اشناست مثلا دوستی چیزیه. ولی وقتی میاد تو خونه از طرز راه رفتن و حرکاتش میفهمم ک جن هست و خیلی میترسم و نمیتونم جیغ بکشم... اونا هم نگاهم میکنن ولی سعی دارن نفهمم جن هستن... تهبیرش چیه
دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم...
دوستان من چند باره دارم خواب میبینم تو خونمم بعد کسی رو تو خونه میبینم یا اینکه کسی از بیرون میاد که اشناست... تو خواب میدونم که این اقا یا خانم اشناست مثلا دوستی چیزیه. ولی وقتی میاد تو خونه از طرز راه رفتن و حرکاتش میفهمم ک جن هست و خیلی میترسم و نمیتونم جیغ بکشم... اونا هم نگاهم میکنن ولی سعی دارن نفهمم جن هستن... تهبیرش چیه
دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم...