سلام بچه ها پسرم دو ماه دیگه 2 سالش تموم میشه و میخوام بعد از تعطیلات از شیر بگیرمش
ولی مشکلی که دارم اینه که تا الان فقط دو سه بار بدون شیر خوابیده و خیلی وابسته ا و اینکه شیشه شیر هم نميخور زیاد. نمیدونم باید چیکار کنم.میشه از تجربه هاتون بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرمو ۲۲ ماهگی شروع کردم گرفتن چون باردارم چسب زخم زدم بچم نمیومد دگ اما شبا تو خواب شیرش میدادم تا سه چار روز بعدش دگ هرسری اومد چسبو دید نخورد رفت
من پسرم دوسالش شد تدریجی خواستم از شير بگیرم و انجام دادم اما جوری تب کرد دوروز که با هیچی تبش پایین نیومد مجبور شدم دوماه دیگم بهش شیر بدم اما بعد از صبر زرد استفاده کردم سه روز فقط شبا تو خواب شیر میدادم و روزا صبر زرد میزدم به سینم دور از چشمش بعد از سه روز شبام ندادم و خدارو شکر خوب بود پسر من خیلی وابسته بود بازی و آرامش و خواب و گرسنگی همه با سینه بود
من شنیدم باید آروم آروم از شیر بگیریش نباید یه دفعه قطع کنی اول شیر روز رو قطع کن وشبا فقط شیر بده .. حسابی هم بش غذا بده سیر باشه..بعد هم شیر شب رو کم کم قطع کن
چقدر خوب. خدا کنه راحت جدا شه. آخه خیلی عذاب آور شده برام همش شیر میخوره اونم طولانی بدون شیر هم اصل ...
جدا میشه نگران نباش اما آدم دلش ریش میشه براش پسره منم خیللی وابسته بود اما شکره خدا زود کنار اومد البته چون ب باباش وابسته اس شبا کلن باباش مشغولش میکرد تا خوابش ببره