2777
2789
عنوان

من یه حس شیشمی ام😁

539 بازدید | 111 پست

اقا خودمم نمیدونسم حس شیشمی ام تا اینک دیشب بطور عجیبی قیافه هرکی حدس زدم 90درصد درست از اب دراومد😐😂

خلاصه نریزید سرم با وقت قبلی مراجعه نمایید مچکرم🤨

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت من‌ پسردارمیشم؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

قیافه من چه جوریه؟

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

😂😂پس قیافه منم بگو

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌