2777
2789
شیاف چی؟؟

شیاف دیکنوفناک اگه اشتباه تلفظشو نگم برای تب بری داروخونه بهت میده شیاف برای تب برای بزرگسال سریعی خوب میشی من همسرم یدونه زد اومد پایین تبش سریع 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تب سنج ندارم ولی پشت چشمام داغه

🙄🙄 شایرم‌نداری پس تب. من یکی دوبار حس کردم‌از تب میسوزم درجه گذاشتم دمام پایینم بود

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
گرفته باشی هم خفیف فقط نرو بیمارستان بدتر شدی برو برییی بدتر میشی مایعات بخور همش 

خب وقتی نمیاد پایین تب، چکار باید کردد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

وااای خدااا

نترس انشالله نداری ولی اگه خدانکرده باشه تب و باهمین روش کگفتم کنترل کزده بود بااستامینوفن یا ناپروکسن وپاشویه ودست وشکم بااب ولرم 

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
🙄🙄 شایرم‌نداری پس تب. من یکی دوبار حس کردم‌از تب میسوزم درجه گذاشتم دمام پایینم بود

نه عزیزم من قشنگ حس میکنم روز خوبم ولی شبااا دااغ میشمم

نه عزیزم من قشنگ حس میکنم روز خوبم ولی شبااا دااغ میشمم

به نظرم‌فردا یه دما سنج بخر. دماتو بدونی و کنترل کنی مشکلی پیش نمیاد اصلا

شیاف دیکنوفناک اگه اشتباه تلفظشو نگم برای تب بری داروخونه بهت میده شیاف برای تب برای بزرگسال سریعی خ ...

چند روز تب داشت؟؟؟

اره متاسفانه

وای دارم میترسم 

من اصلا فکرشو نمیکردم که امکان داره منم گرفته باشم برام یه شوخی بود

دل درد دارم سر دردم کم و زیاد میشه  البته چون همیشه اینجورم جدی نگرفتم سر درد

ولی گلوم خشک شده میخاره

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..
به نظرم‌فردا یه دما سنج بخر. دماتو بدونی و کنترل کنی مشکلی پیش نمیاد اصلا

اخه چجوری کنترل کنم دیشب ی آستامینوفن و سرماخوردگی خوردم خوب شدم اما امشب افاقه ای نکرد

اخه چجوری کنترل کنم دیشب ی آستامینوفن و سرماخوردگی خوردم خوب شدم اما امشب افاقه ای نکرد

آب لیمو شیرین و آب سیب زیاد بخور. ژلوفن و بروفن اصلا استفاده نکن. یه استامینوفن دیگه بخور

وای دارم میترسم  من اصلا فکرشو نمیکردم که امکان داره منم گرفته باشم برام یه شوخی بود دل درد د ...

گلو درد همه دارن الان بخاطرفصله نگران نباش 

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...