2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع لنزتو عوض کنی درست میشه و اینکه لنزت تاریخش نگذشته باشه

نه تاریخش نگذشته لنزم یک ساله هست و من یه ماهه گرفتم. من لنز طبی استفاده میکنم . شما قبل از گذاشتن لنز اونو با سرم شستشو سدیم کلرید میشویید یا همین که از مایع لنز در میارید به چشم میزنید؟

نه تاریخش نگذشته لنزم یک ساله هست و من یه ماهه گرفتم. من لنز طبی استفاده میکنم . شما قبل از گذاشتن ل ...

نه من حتما میشورم با اب لنز و اب ظرف لنزرو تعویض میکنم قبلش حتما دستاتو کامل بشور سوزش چشمات به خاطر اب شستشوته اونو عوض کن منم تجربه کردم 

نه من حتما میشورم با اب لنز و اب ظرف لنزرو تعویض میکنم قبلش حتما دستاتو کامل بشور سوزش چشمات به خاطر ...

با همون مایعی که لنز رو داخلش گذاشتید میشورید؟ مارکش چیه؟ 

با همون مایعی که لنز رو داخلش گذاشتید میشورید؟ مارکش چیه؟ 

عکسشو فرستادم من راضی ام ازش ببین ابی که تو ظرف لنزته رو عوض کن تو هر بار استفاده تمیزشو بریز و خود لنز رو بزار رو انگشتت از اب شست شوی لنز بریز روش و استفاده کن هر از گاهی هم اشک چشم بخر بنداز تو چشمات قبلش حتما به داروخانه بگو لنز داری تا اشک چشم مناسب بده

تا حالا شده چشم شما بسوزه بعد لنز گذاشتن؟ چون واسه من میسوزه

ببینید بسته ب نحوه استفاده شما هم داره. حتما باید قبل تستفاده از لنز دستاتونو بشورین. الودگی باعث میشه زود تر منقضی بشه.

و ب محض اینکه چشتونو میسوزونه از چشمتون در بیارین. نگین ک یکم باشه بهتر میشه. دوباره لنز رو با مایع لنز شستشو بدین( یعنی کف دست تون لنز رو بزارید و روش مایع لنز رو بریزید و بزاری ی چند ثانیه یی باشه و دوباره امتحان کنید)

من گاها اینکارو میکردم جواب میداد.

و پیشنهاد میکنم لنز با تاریخ انقضای طولانی نگیرید چون احتمال اینکه الوده بشه بیشتره