2777
2789
عنوان

امشب زدم به سیم آخر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشكلم شبيه استارتره دارم داغون ميشم دلم داره از غصه ميتركه شرايط مالي جدا شدن دارم فقط دلم براي بچه هام ميسوزه يه بار كه گفتم جدا ميشم پسرم حسابي گريه ميكرد 

خودم چي ؟؟ دارم از بين ميرم امشب پيش خانواده ام حسابي حالمو گرفت و بي احترامي كرد خيلي خجالت كشيدم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
سرم داره منفجر میشه، خدا مادرشوهرم و خیر بده، باهاش که دردو دل کردم آرومتر شدم، وگرنه تصمیم داشتم از ...

تواقلا یه مادرشوهرداری درددل کنی من چی بگم شوهرمنم تاپدرش زنده بودازش میترسی کاری بهم نداشت ولی الان وقتایی میرسه ک میخوام خودکشی کنم

منم مشكلم شبيه استارتره دارم داغون ميشم دلم داره از غصه ميتركه شرايط مالي جدا شدن دارم فقط دلم براي ...

شاید اولش برای پسرت سخت باشه.خب چند ساله که با هم زندگی میکنید و الان یهو بخواین جدا شین خصوصا اگر کوچیک باشه یکم اولش سخته چون طلاق برای تمام بچه ها به عنوان یک مفهوم منفی تو ذهنشون ثبت شده.ولی وقتی جدا بشید کم کم پسرت با شرایط کنار میاد..چون طلاق بین پدر و مادره و نه جدایی بین مادر و بچه

جلوی بچه ها اگه دعوا میکنین شک نکنین تاثیر بدی در آینده روشون میزاره..خونه محل آرامشه براشون و وقتی دعوا میکنین هزاران بار آرزو میکنن کاش تو اون خونه نبودن..یا مشکلو با مشاور و صحبت حلش کنید که بعید میدونم حل شه.یا همون بهتر جدا شید که نه خودتون نه بچه های گلتون آسیب ببینن