2777
2789
عنوان

خسته شدم😢😢😢

132 بازدید | 17 پست

به نظرتون خونه ی زن حامله تند تند مهمونی رفتن کار درستیه؟!؟اونم دو روز سه روز موندن

دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم....شما بگید چیکار کنم؟

به شوهرم میگم حداقل دوماه اخرو نذار کسی بیاد خونمون اونم میگه نمیتونم بگم نیان...ای خدا دلم میخاد بشینم زار زار گریه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی اومدن بشین هیچ کاری نکن بگو دکتر گفته نباید به خودت فشار بیاری تا خودت به فکر خودت نباشی انتظار نداشته باش دیگران بفکرت باشن

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
آخر بیشعوریه یه انسانه البته به نظر من من باردار بودم واس خودم نمیتونستم غذا درست کنم 

منم بخدا همینم

نمیدونید با چه وضعی بلند میشم سرپا کار میکنم وقتی مهمون میاد اخر شب حس مرگ بهم دست میده

دور از جون شما 

دور از جون بچت 

مگه ندیدی زن اون طلبه که 6 ماهه باردار بود کرونا گرفتن و فوت کردن .

خیلی مراقب خودت باش ..

یکباد که اومدن بی توجهی کن 

یا از فرداش برو خونه مامانت بگو دیشب سرپا بودم افتادم خونریزی 

بزار شوهرت بترسه 

بترسونش حسابی 

اره باید همین کارو بکنم دیگه واقعا نمیتونم نمیکشم

والا نباید تو چوب بیشعوری اونا رو بخوری که

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
منم بخدا همینم نمیدونید با چه وضعی بلند میشم سرپا کار میکنم وقتی مهمون میاد اخر شب حس مرگ بهم دست م ...

درک ات میکنم 

من هم خیلی مهمون داشتم  

با همسرتون صحبت کنن باهاشون 

اگه روش نمیشه بگه واسه کرونا دیگه مهمون قبول نمیکنیم

شماها چقد دل گنده این، بابا تو این اوضاع کرونا وبارداری چرا بهشون رو میدین که بیان، به هرطریقی شده نذار بیان، خودتو بزن مریضی بگو حالم بده بذا یخورده حساب ببرن، من توحاملگیم اصلا اشپزخونه هم نمیرفتم چه برسه به مهمون بازی