2777
2789
عنوان

پسر خوب یا پسر بد

2408 بازدید | 17 پست

سلام اول اینکه بگم منظورم همه نیست. لازم بود بگم .

واقعا چرا دخترا (خانوما) با وجود اینکه میدونن یه سریا میخوان ازشون سو استفاده کنن و مثلا درخواست رابطه جنسی میکنن جذب همینا میشن تا یه آدم بی شیله پیله که صادقانه صحبت میکنه (یا بهتر بخوام بگم خودشه)

چطور با علم به اینکه چی درسته و چی غلط اون تصمیمو میگیرن ؟

واقعا واسم سواله!

یه جا هم میخوندم میگفت پسر بد نباش ولی پسر خوب هم نباش..

خوب بودن بدرد نمیخوره و ازین حرفا..

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش

پسر بد نباش پسر خوب نباش

پسر جذاب باش

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدما جذب کسی میشن که سرد باهاشون رفتار میکنن 

اکثر پسرایی هم که قصدشون فقط سواستفاده جنسیه از لحاظ محبت کلامی کاملا سرد هستن 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

دختراجذب کسایی که میخوان ازشون سو ٔ استفاده کنن نمیشن متاسفانه جذب کسایی میشن که چرب زبونی بیشتری میکنن وبه نظر جذابتر صحبت میکنن این یه عقیده ی روانشناسیه چون خانوما احساسین ورو کلام حساسن متاسفانه 

چون همون پسریم که دنبال رابطه جنسی نیست باز به مرور زمان پیشنهاد رابطه جنسیو میده...اگه هم پیشنهاد خود رابطه ی جنسیو نده بازم تو همون مایه ها از دختر میخواد

😏😏

چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃
آدما جذب کسی میشن که سرد باهاشون رفتار میکنن  اکثر پسرایی هم که قصدشون فقط سواستفاده جنسیه از ...

پس چطور خانوما ادعا میکنن طرف باید محبت کنه و بگه دوست دارم و ..

تناقض داره 

پس چطور خانوما ادعا میکنن طرف باید محبت کنه و بگه دوست دارم و .. تناقض داره 

ذات بشر همینه 

جنسیت هم نداره 

کشش بیشتر سمت کسی که با ما رفتار خوبی نداره 

و از دید من کنترل این کشش هم ناممکنه

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
دقیقا اقایون هم همینطورن دخترایی که افتاب مهتاب ندیده ن رو نمیخان دخترایی که لوندی بیشتری داشته با ...

آفتاب مهتاب ندیده یعنی چی دقیقن؟

بعدشم یکی هست واقعا خشک و یوبسه یکی دیگه اینطوری نیست.

درضمن کمتر پسری حاضره با دختری که دوس پسر زیادی داشته همراه باشه . آمار موثقی چیزی دارین؟

دخترایی که اینجور پسرارو انتخاب میکنن شخصیتشون مث همون پسراس  وگرنه دخترای نجیب اینطوری نیستن. ...

دختر نجیب چه طور دختریه اونوخت؟

تعریف شما از نجیب/