2789
عنوان

خانمایی ک خودشون نماز میخونن شوهراشون نمیخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 106 پست

من بخاطر خودم و ارامش خودم میخونم اون کلا نمیخونه

اوایل خیلی برام مهم بود اما خب با زور که نمیشه

کاملا به عقایدم احترام میذاره

الان نمیشه و نمیتونیم بچه مون و مجبور به کاری کنیم اینکه ادم عاقل و بالغ و بزرگ ه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم نمیخوند..الان یه مدتیه میخونه ولی چ خوندنی  نه وضو گرفتنش مث ادمیزاده ن نماز خوندنش&n ...

اصلا ازش ایراد نگیر .تشویقشم بکن

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

منم براش شرط گذاشتم حتی ولی نمیخونه. نماز رو باید با دل خوند با اجبار چ فایده داره.. ذاتش پاکه ولی نمازو نمیخونه 😔😔

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
ما هردومون میخوندیم از وقتی پسرمون فلج مغزی شد دیگه نخوندیم البته الان گاهی شوهرم میخونه ولی من نه ...

متاسفم .ان شالله سلامتیشو بدست بیاره .

درکت میکنم همیشه همه تقصیرا رو میندازیم گردن خدااا .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من احساس میکنم که شما دلت از جای دیگه پر باشه و الا نماز نخوندن اون قدر مسئله ی مهمی نیست. فکر کن ب ...

این مسئله ک خیلی برام مهمه ولی بله از هزارجای دیگه خوردم

این اقای ما خیلی دمدمی مزاجه...هرروز ی مدله من خستم خیلی خسته...واقعا درمونده شدم از زندگی باهاش

میام بزارم برم میبینم کلی باهم خاطره داریم

ما هردومون میخوندیم از وقتی پسرمون فلج مغزی شد دیگه نخوندیم البته الان گاهی شوهرم میخونه ولی من نه ...

یعنی حاضر بودی بمونه ولی دزد مشروب خوار لا ابالی هرزه گر معتاد و قاتل در بیاد؟قطعا خدای تو مصلحت رو در این دیده.نباید ترک میکردین خواهرم

این ذکر رو بعد از نماز صبح یا عشا ۵۳ بار بخونین به نیت اصلاح همسرتون ( اصلاح به معنی نماز خون شدن مومن شدن خوش اخلاق شدن و ... ) قبل و بعدش هم صلوات بفرستین

لا اله الا اللهُ اَلفُ مَرَّه یا رَبّی اَصلِح زَوجی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ما که مشکلی نداریم نه من به اون گیر میدم که چرا نمیخونی نه اون چیزی میگه. بعدشم به نظرم موسی به دین ...

خب نمیشه اینو برا زن و شوهر گفت چون جفتشون میخوان یه بچه رو تربیت کنن باید تو هر مسئله ای نه کاملا ولی تقریبا شبیه هم باشن اینطوری بچه دچار دوگانگی میشه واگه سوالی در این مورد داشته باشه نمیدونه کی درست میگه