خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
کسایی مثل ما نمیریم . کسایی مثل بعضیا هم آیه هم بیاری باز میرن .
دیگه گفتن چه فایده؟
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجیبه اینجا خانما میگن فقط خونه ی مادرمون میریم و مادرشوهر
وقتی میگن عید دیدنی نکنید یعنی کلا باید تعطیل شه
مخصوصا بزرگترها باید بیشتر مراقب باشن و به دیدنشون نریم توی این وضعیت
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡