2777
2789
مامان‌من دیروز گرفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آخی قصه نخور امیدوارم خدا خودش شفا بده عزیزم من اطرافم خیلیا گرفتن خوب شدن نکران نباش امیدت فقط به خدا باشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعیدمیدونم واقعی باشه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
آخی قصه نخور امیدوارم خدا خودش شفا بده عزیزم من اطرافم خیلیا گرفتن خوب شدن نکران نباش امیدت فقط به خ ...

الان ی هفته درگیرشه ولی دیروز صبح تستش مثبت شد ولی بستریش نکردن گفتن توخونه باشه حالش خیلی بده هرچی زنگ‌میزنیم یکم دلمون‌گرم‌بشه بدتر میشه من از دیروز ک‌فهمیدم خودم بیحال افتادم انگار‌منم گرفته باشم فقط گریه میکنم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
الان ی هفته درگیرشه ولی دیروز صبح تستش مثبت شد ولی بستریش نکردن گفتن توخونه باشه حالش خیلی بده هرچی ...

نه عزیزم باید شما روحیه داشته باشین که روحیه مامانتنم بره بالا ترس سیستم ایمنیشو ضعیف میکنه به خدا خاله من آی سی یو بود ولی الان مرخص شده نکران نباش فقط روحیتونو حفظ کنید 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ای وای  حالشون چطوره؟ بیمارستانن؟

نه بیمارستان نیست گفتن خونه بهتره براش ولی حالش خوب نیست خیلی بی حال و چشما و سرش شدیدشدید درد داره

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
نه عزیزم باید شما روحیه داشته باشین که روحیه مامانتنم بره بالا ترس سیستم ایمنیشو ضعیف میکنه به خدا خ ...

ممنون والا من ک روحیم صفر صفر ولی خواهرام حداقلش بلدن حفظ ظاهر کنن من و بابام فقط گریه میکنیم فقط خداکنه خوب بشه دارم دق میکنم😭😭دیشب تاصبح خوابم نبرد ک نکنه نصف شب حالش بد شده باشه نکنه چیزیش بشه بچم خیلی کوچیک وگرنه خودم میرفتم پیشش مراقبش میبودم

نه بیمارستان نیست گفتن خونه بهتره براش ولی حالش خوب نیست خیلی بی حال و چشما و سرش شدیدشدید درد داره

علائمشون چی بود؟

ان شالله که سبک باشه و سریع رفع شه...نفهمیدید از کجا گرفتن؟

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ممنون والا من ک روحیم صفر صفر ولی خواهرام حداقلش بلدن حفظ ظاهر کنن من و بابام فقط گریه میکنیم فقط خد ...

به امید خدا زود خوب میشه فقط دعا کنید براش کاری از دست کسی برنمیاد متاسفانه😥