آخی قصه نخور امیدوارم خدا خودش شفا بده عزیزم من اطرافم خیلیا گرفتن خوب شدن نکران نباش امیدت فقط به خدا باشه
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ی هفته درگیرشه ولی دیروز صبح تستش مثبت شد ولی بستریش نکردن گفتن توخونه باشه حالش خیلی بده هرچی ...
نه عزیزم باید شما روحیه داشته باشین که روحیه مامانتنم بره بالا ترس سیستم ایمنیشو ضعیف میکنه به خدا خاله من آی سی یو بود ولی الان مرخص شده نکران نباش فقط روحیتونو حفظ کنید
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
نه عزیزم باید شما روحیه داشته باشین که روحیه مامانتنم بره بالا ترس سیستم ایمنیشو ضعیف میکنه به خدا خ ...
ممنون والا من ک روحیم صفر صفر ولی خواهرام حداقلش بلدن حفظ ظاهر کنن من و بابام فقط گریه میکنیم فقط خداکنه خوب بشه دارم دق میکنم😭😭دیشب تاصبح خوابم نبرد ک نکنه نصف شب حالش بد شده باشه نکنه چیزیش بشه بچم خیلی کوچیک وگرنه خودم میرفتم پیشش مراقبش میبودم
خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
ممنون والا من ک روحیم صفر صفر ولی خواهرام حداقلش بلدن حفظ ظاهر کنن من و بابام فقط گریه میکنیم فقط خد ...
به امید خدا زود خوب میشه فقط دعا کنید براش کاری از دست کسی برنمیاد متاسفانه😥