2777
2789

بچه هاااا دستمون خالیه خیلی ناراحتم تصادف کردم 

مقصر جلویی بود ولی افسر میومد منو مینوشت 

دیگ زنگ نزدم بیاد 

اومدم خونه سپر ماشین شکست بغل چراغ رف تو 

کلی هزینه شد شوهرم گف عیب نداره ولی قلبم درد میکنه😭😭😭😭😭😭😭 خدایا اینم عیدی بود مرسی😭😭😭😭😭

همینکه شوهرت گفته عیبی نداره خوبه

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پریشب تصادف کردم خداروشکر ماشین خودم طوری نشد اما ماشین اون بنده خدا خراب شد

سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون

😔

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

همه ی خسارت های مادی جبران میشن ولی جسارت روحی و جسمی نه پس برو خداروشکر کن که اتفاقی بدتر از این نیفتاده الان همه دستشون تنگه نگران نباش همین که شوهرت اینقد باشعوره خودش یه دنیا ارزش داره

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
اخه یهو ترمز کرد با سرعت بالا منم زدم بش

خب بخاطر همین  میگن حد فاصله ی مجاز و میزان سرعت باید رعایت بشه..که مثلا اون ترمز زد توام بتونی کنترل کنی..ولی در کل بیخیال شده دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب بخاطر همین  میگن حد فاصله ی مجاز و میزان سرعت باید رعایت بشه..که مثلا اون ترمز زد توام بتونی ...

اینارو ولش کن دستام از شدت ناراحتی میلرزه 

چیکار کنم چطور میتونم جبران کنم 

پس اندازم ندارم ازاون بدم عوض کنه 😢😢😢😢

بقران گریم گرفتع چرا خدا با ما فقیرا لج کرده

عزیزم خداروشکر کن که سالمی ، قبل از اینکه کرونا بیاد ، من و خوارمو و شوهر خواهرم و بچه هاش رفتیم بازار ، بعد از اینکه خریدای ابجیم تموم شد ، رفتیم که ماشینو از تو پارکینگ دربیاریم بعد منم میخواستم صندلی عقب بشینم و اصلن حواسم به ماشین پشت سرم نبود (اون ماشین پشت سری هم میخواس از تو پارکینگ دربیاد و داشت نگاه گوشیش میکرد و اصلن حواسش نبوده که ماشین راه افتاده)یکدفعه خوارم گفت برو کنار فاطمه الان ماشین بهت میزنه ، نمیدونم چی شد پریدم اونور ، دقیقا همون لحظه که پریدم اون طرف ماشینه ، زد به دری که من میخواستم سوار شم ، یعنی اگه ی صدم ثانیه دیر تر رفته بودم الان از کمر به پایین فلج بودم ، بعد از خواهرم پرسیدم چطور فهمیدی که میخواد بهم بزنه گفت نمیدونم حسم گفت الان ماشین بهت میخوره ، جالبه بعد اینکه زد هم نفهمید که زده ،میبینی اون در ماشین الان درسته اما اگه من فلج میشدم دیگه نمیتونستم راه برم ، شماهم خودتو ناراحت نکن عزیزم درست میشه