سلام دوستان ماجرا از این قراره من خانوادم راه دورن و خودم اینجا غریبم جاریم از روز عقدم دعوا راه انداخت که چرا زمان من شوهرم اینکارو نکرد اون کارو نکرد اینم بگم که تمام هزینه های عقد گردن خانوادم بود شوهرم فقط طلا خرید برام و تا دوماه دعوا و بحث بود خیلی توهینا شد بهم که بگذریم ازش وبرای عقدم خانوادشم آورده بود که خونمون تا چهار روز عین هتل بود براشون از ناهار شام همه چی و اینکه من یه کلمه هم تو دعواشون حرف نزدم بعداز یکسالو نیم پاگشام کرد و من ماه بعدش فورا دعوتشون کردم و دوباره چندماه بعد دعوت کردمو مهمونی مفصل دادم ولی اونا هیچ دعوت نکردن مارو فقط میگن اون طرفا هم بیاین الان مادرشوهرم رو اعصاب شوهرم راه میره که باید دعوت کنین اونا هی تعارف میکنن به شما خودتون نمیرید و باعث بحث بین منو همسرم شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو به اندازه دعوت کردم ازقدیم گفتن رفت وآمد...نمیشه که...هررفتی یه آمدی داره ولی معلومه اون خانم فقط دوست داربیاد دوست نداره مابریم خونش به شوهرت بگو البته آخرشم بگو اول کلاتو قاضی کن بعد نظر بده بازم نظرخودت من ازاین رفتار داداشتینا خوشم نمیادبازم هرطور خودت صلاح میدونی
گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘