2777
2789
عنوان

چه عکس العملی بهتره

112 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ماجرا از این قراره من خانوادم راه دورن و خودم اینجا غریبم جاریم از روز عقدم دعوا راه انداخت که چرا زمان من شوهرم اینکارو نکرد اون کارو نکرد اینم بگم که تمام هزینه های عقد گردن خانوادم بود شوهرم فقط طلا خرید برام و تا دوماه دعوا و بحث بود خیلی توهینا شد بهم که بگذریم ازش وبرای عقدم خانوادشم آورده بود که خونمون تا چهار روز عین هتل بود براشون از ناهار شام همه چی و اینکه من یه کلمه هم تو دعواشون حرف نزدم بعداز یکسالو نیم پاگشام کرد و من ماه بعدش فورا دعوتشون کردم و دوباره چندماه بعد دعوت کردمو مهمونی مفصل دادم ولی اونا هیچ دعوت نکردن مارو فقط میگن اون طرفا هم بیاین الان مادرشوهرم رو اعصاب شوهرم راه میره که باید دعوت کنین اونا هی تعارف میکنن به شما خودتون نمیرید و باعث بحث بین منو همسرم شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون بدون بحث بازم دعوت کنم یا منم با مادرشوهرم بحث کنم که چرا همش به ما میگی یه بارم به اونا بگو

اره با احترام بگو مامان جان ما دوست داریم بریم خونشون و اونام هم‌بیان.ولی اونا رفت و امد نمیکنن دوست ندارن شما بهشون بگید همینجوری که به ما میگید

پشت هر کاربری یک انسان است.🌱

بگو به اندازه دعوت کردم ازقدیم گفتن رفت وآمد...نمیشه که...هررفتی یه آمدی داره ولی معلومه اون خانم فقط دوست داربیاد دوست نداره مابریم خونش به شوهرت بگو البته آخرشم بگو اول کلاتو قاضی کن بعد نظر بده بازم نظرخودت من ازاین رفتار داداشتینا خوشم نمیادبازم هرطور خودت صلاح میدونی

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
و یه مورد دیگه هم اینکه جاریم اگه با مادرشوهر پدرشوهرمم بحثش بشه تا مدتها با من قهر میکنه و حتی جواب ...

به شما چه ربطی داره که با شما قهر میکنه؟

پس جاریتون کلا تعادل روحی روانی نداره ولش کن

پشت هر کاربری یک انسان است.🌱
اره با احترام بگو مامان جان ما دوست داریم بریم خونشون و اونام هم‌بیان.ولی اونا رفت و امد نمیکنن دوست ...

گفتم یه بار ولی گفت اون بچم ناراحتی قلبی داره با زنش دعواش میشه شما دعوت کنین تا اونا هم یادبگیرن

بگو به اندازه دعوت کردم ازقدیم گفتن رفت وآمد...نمیشه که...هررفتی یه آمدی داره ولی معلومه اون خانم فق ...

مهمون حببیب خداست ولی حس میکنم با دعوت کردنشون دارم باج میدم تازه اگه خودشون میومدن یه چیزی ولی میگه باید زنگ بزنین دعوت رسمی کنی

ایده ی جذابیه🤣

تو این شرایط که نباید مهمونی رفت

منم یه جاری دارم پولدارم هستن هرشب شام خونه ی یکی هستن خودشون میرن بدون اینکه دعوت بشن

اما یه بار ندیدم یکیو دعوت کنن وی وی مفت خورااا

شوهرعزیزم خیلے دوست دارم و در ڪنارت براے آینده خوبمون وخوشبختیمون میجنگم💞