بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
عزیزممم مبارکت باشه گلم.برا همه منتظرا دعا کن انشالله که زایمان خوبی داشته باشی
مرسی عزیزم من خودم ۵ سال ناباروری داشتم هزار تا دکتر و دارو همه اونایی که منتظرن درکشون میکنم چه شبایی که با گریه صبح نمیکردم ولی خدا هست میبینه بنده هاشو ایشاالله تو سال جدید همه ی منتظرا مادر بشن 😍
همش میگم تو روح این روانشناسا که هی گفتن اختلاف سنی ۳ تا ۵ سال
بذار اولی قشنگ بزرگ شه بعد
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وای خصوصا اون موقع سخت تره حامله بشی باید هی ببریش کلاسو کاراشو انجام بدیو اینا خیلی سخت میشه
نه بهتره اینجوری
اولی میره کلاس سرش گرم میشه از صبح تا شب نق نمیزنه
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.