2777
2789
عنوان

سونوگرافی کوه نور اصفهان

1225 بازدید | 8 پست

خانما من میخواستم برم نشاط فر .سونو قلب هم پیش ایشون رفتم ولی دکترم گفته از ۱۲ فروردین باید برم سونو نهایت ۱۶

من ۱۲ فروردین۱۳ هفتم میشه نشاط فرم ۱۶ هست میترسم دیر بشه حالا کوه نور ۱۱بازه

برم کوه نور؟؟ازش راضی بودین؟

دکتر پرویز صادق پوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چ حس خوبیه نی نی دارید و میرید و سونو گرافی منم دل تو دلم نیس این ماه باردار باشم😔

ایشالا باردار میشی عزیزم

ولی با این ک رونا صبر کن بعد عید 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا باردار میشی عزیزم ولی با این ک رونا صبر کن بعد عید 

ما تو اسفند ماه اقدام کردیم دیگ، الان منتظرم فقط ببینم 4فروردین پریود میشم یا نه اگ باردار باشم حس میکنم رو ابرام از خوشحالی 🤭

ما تو اسفند ماه اقدام کردیم دیگ، الان منتظرم فقط ببینم 4فروردین پریود میشم یا نه اگ باردار باشم حس م ...

اخه.نازی

منم بیبی چک گذاشتم واقعا رو ابرا بودم😍😍

ایشالا همه این حس بی نظیرو تحربه کنن

اخه.نازی منم بیبی چک گذاشتم واقعا رو ابرا بودم😍😍 ایشالا همه این حس بی نظیرو تحربه کنن

ایشالله خدا کنه منم هفته دیگ رو ابرا باشم یعنی میشه دنیا یه بارم ب ساز من بزنه😔روزهای خوب منم. بیاد😔

ایشالله خدا کنه منم هفته دیگ رو ابرا باشم یعنی میشه دنیا یه بارم ب ساز من بزنه😔روزهای خوب منم. بیاد ...

میاد عزیزم.الان استرس خ واست بده

درضمن دنبال علائمم نباش.من‌ هیچ علائمی نداشتم

میاد عزیزم.الان استرس خ واست بده درضمن دنبال علائمم نباش.من‌ هیچ علائمی نداشتم

چشم. گلم. حتما سعی میکنم اما همش میرم تو گوگل میخونم هی ببینم علامتی دارم یا نه 🤭 سغی میکنم استرسو دور کنم اتفاقا خیلیا بم گفتم زیر یک. ماه علائمی نیس اغلب