2777
2789

من شوهرم ماشين سنگين داره بعد پول لازم داشت بخاطر ويزا و اينهاشون چون بعد ويروس ماشين ها خوابيدن بعد گفت ماشين سواري مون رو بفروشم من مخالفت كردم بعد قرار شد طلا هاي من رو بفروشيم من يه سنجاق داشتم تو پرانتز بگم كه طلاي محليه بعد برديم طلافروش وزن كرد گفت ٨٩گرم كه ميشه ٥٤ميليون بعد بعد گرفتم فلز ي كه به پشتش بود رو باز كرد و با فندك نگه داشت روش من گفتم چرا داري طلام رو خراب ميكني گفت نه بايد همينكار رو بكنم اخرش هم گفت شده ٨٠گرم و نميدونم چند سوت و چهل و هشت و پونصد داد بهمون من خيلي باهوشم اطمينان دارم سرمون رو كلاه گذاشته 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

ولي شوهرم ميگه نه نزاشته اشك م داشت ميومد من اصلاً براي اينجور چيزها گريه نميكنم ولي دلم سوخت

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کاغذخریدنداشت؟قبل از فروش همیشه دوسه تاجاببرین به بالاترین پیشنهادبفروشین

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
وزن فلز پشتش نه گرم بوده احتمالا معمولا قبل خریدن طلای سنگین میشکوننش یا یه تیکشو اب میکنن

نه چهار گرم بود 

بچه کجایی طرح سنجاقت چجوری بوده فکر کنم استان فارسی باشی 

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

تهدبه نظرم این کارو میکنن اصطلاحا داغ میکنن به خاطر نا خالصیو اینا  یا شایدم به خاطر کثیف شدنش   داشتن جرم و اینا حالا بازم مطمئن نیستم   

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
طلا رو از آشنا باید بخری و بفروشی تا سرت کمتر کلاه بذارن

اشنا داشتيم ولي بخاطر ويروس خريد و فروش ندارن

همیشه طلارو موقع فروختن اتیش میگیرن تا وزن واقعیش دربیاد چون چرک و جرم میگیره و وزن رو زیاد نشون مید ...

اصلاً استفاده نشده بود به هيچ وجه

باهوش خب همونجا بهش میگفتی🤦‍♀️ میگفتی نمیفروشم

گفتم كلي گير دادم بهشون وگرنه همين رو هم نميداد ازم متنفر شده بود اقاهه😅

اصلاً استفاده نشده بود به هيچ وجه

باشه استفادم نکنی بازم حرارتش میدن من النگو داشتم اصلا استفاده نکرده بودم موقع فروش قشنگ سیاه و دودیش کرد از بس اتیش زد

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏