2777
2789
بپرس سوالتو عزیزم کبک کانادا نیستم ی عدد کپک ایرانی ام😭😭 پوسیدیم تو قرنطینه

الهی عزیز دلم😂

راستش من ایران نیستم ، چند سال پیش که ایران بودم با یه وکیل خوبی صحبت کردم بهم گفت از طریق اسکیلد ورکر میتونی بیای کانادا با مدرک زبان فرانسه .حالا بعد سه چهارسال دوباره زده به سرم که کمی تحقیق کنم راجبه کبک کانادا . الان یه کوچولو موقعیت ما تغییر کرده ، همسرم یه حرفه ای دیگه ای اموزش دیده و داره کار میکنه به صورت کاملا حرفه ای (حرفه ای که تو کانادا شنیدم خیلی میخوان) ، من خودمم شاغلم و مدرک فنی دارم و به تازگی هم ثبت شرکت تو این کشور رو داشتم . دو فرزندم داریم . حالا که همه جا کرونا هست ما هم خونه نشین شدیم ، حالا میخوام این چند هفته رو بشینم زبان بخونم ، نمیدونم باید فرانسه رو بخونم یا انگلیسی؟ فرم ارزیابی رو پر کردم . منتظرم وکیل باهام تماس بگیره انگاری تو نوبتم . منم بی قرار میگم این چند هفته رو بیکار نشینم و یه کاری کنم .شما اطلاعی دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیز دلم😂 راستش من ایران نیستم ، چند سال پیش که ایران بودم با یه وکیل خوبی صحبت کردم بهم گفت ...

عزیزم برای کبک اگه میخوای اقدام کنی باید حداقل b2 بگیری،و آیلتس ۶ اونم پرونده بنام هرکدومتون باشه این مدارک لازمه

شما که ثبت شرکت کردی از طریق ویزا تجاری با همون مدارک ثبت شرکت فکر کنم بتونی اقدام کنی،ابنو حتما از وکیل بپرس

حالا اگه هم نخواستی زبان بخونی فرانسه،ی ایالت دیگه دنبال جاب آفر باش، بغیر از اسکیل ورکر راه های دیگه ای هم هست

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
عزیزم برای کبک اگه میخوای اقدام کنی باید حداقل b2 بگیری،و آیلتس ۶ اونم پرونده بنام هرکدومتون باشه ای ...

دقیقا مشکلم همینه ، هنوز نمیدونم کدوم روش برام بهتره و کدوم ایالات رو وکیل پیشنهاد میده . میخوام از روزام استفاده کنم و زبان بخونم😔

دقیقا مشکلم همینه ، هنوز نمیدونم کدوم روش برام بهتره و کدوم ایالات رو وکیل پیشنهاد میده . میخوام از ...

بنظر من انگلیسی بخونین ،چون اینقدر روش الان هست که نخواین خودتون رو درگیر کبک کنین ،اگر آشنا تو‌کانادا دارین و یا خودتون تسلط کافی ب انگلیسی دارین،جاب مورد نظر رو پیدا کنین و رزومه بفرستین چندجا،شاید قبل اینکه وکیل بخودش بجنبه شما جاب آفر رو گرفته باشی

جسارتا کدوم کشورین؟

بنظر من انگلیسی بخونین ،چون اینقدر روش الان هست که نخواین خودتون رو درگیر کبک کنین ،اگر آشنا تو‌کانا ...

🚶🚶🚶

بنظر من انگلیسی بخونین ،چون اینقدر روش الان هست که نخواین خودتون رو درگیر کبک کنین ،اگر آشنا تو‌کانا ...

از طریق جاب افر باید حتما کانادا هم شرکت بزنم؟

سخت میشه که!

من اطلاعاتی از جاب افر ندارم . من ترکیه هستم عزیزم

از طریق جاب افر باید حتما کانادا هم شرکت بزنم؟ سخت میشه که! من اطلاعاتی از جاب افر ندارم . من ترکی ...

نه لازم نیست شرکت بزنین،خودتو و همسرتون تو هر زمینه ای الان کار میکنین و سابقه دارین،بگردبن توی آگهی های همون حرفه ک نیرو می‌خوان ،و مکاتبه کنین باهاشون،چندحا با چند کارفرما صحبت کنین ،احتمال اینکه نیرو مهاجر بگبرن با حقوق یکم پایین تر خیلی

بعد بشما ویزا کار دوساله میخوره وقتی کارفرما اعلام کن من این نیرو رو می‌خوام ،وارد شدین بعد ازون پروسه در خواست دائم رو می‌دین 

نه لازم نیست شرکت بزنین،خودتو و همسرتون تو هر زمینه ای الان کار میکنین و سابقه دارین،بگردبن توی آگهی ...

عه ،من همچین روشی رو نمیدونستم . اونوقت چه مدرک زبانی میخوان؟همسرم انگلیسیش خیلی خوبه . من متوسطم🤨

عه ،من همچین روشی رو نمیدونستم . اونوقت چه مدرک زبانی میخوان؟همسرم انگلیسیش خیلی خوبه . من متوسطم🤨

انگلیسی ،ایالاتی دنبال کار بگردین ک انگلیسی زبان هستن،مخصوثا همسرتون که میگین حرفه ای داره ک اونجا طالب داره

جسارتا همسرتون حرفه ای چبه؟ منم در حال انجام کارهام هستم و فقط دارم حرفه یاد میکیرم

انگلیسی ،ایالاتی دنبال کار بگردین ک انگلیسی زبان هستن،مخصوثا همسرتون که میگین حرفه ای داره ک اونجا ط ...

همسرم مدرک برق دارن و اینجا هم جوشکاری حرفه ای اموزش دیدن و چهارساله کار میکنه همه مدل جوش بلده

همسرم مدرک برق دارن و اینجا هم جوشکاری حرفه ای اموزش دیدن و چهارساله کار میکنه همه مدل جوش بلده

این کار عالیع،حتما از امروز بفکرش باش سایت های کاریابی رو پیدا کنین ،عملا چیزی رو از دست نمیدین ی مکاتبه میکنی یا میکن آره یا نه،

این کار عالیع،حتما از امروز بفکرش باش سایت های کاریابی رو پیدا کنین ،عملا چیزی رو از دست نمیدین ی مک ...

ممنونم . توکل بخدا ببینم چی میشه .

منتظرم نوبتم بشه با وکیل هم صحبتی داشته باشم

ممنونم . توکل بخدا ببینم چی میشه . منتظرم نوبتم بشه با وکیل هم صحبتی داشته باشم

انشالا کار شما درست بشه 

برای منم دعا کنین ،خیلی دارم ب آب و آتیش میزنم