2777
2789

کی کاراش تموم شده؟

راستی با این وضعیت کرونا شیرینی میخرید یا می‌وزید یا هیچکدام؟

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهاکارمفیدم این بود که چندروزپیش ابروهامورنگ زدم توخونه حتی بااین وضع کرونانمیتونم برم آرایشگاه صورتموتمیزکنم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
وقتی قرار نیس کسی بیاد خونم شیرینی چرا بخرم....ابروهامو صورتم پره اصلا حس عید نیس

آره خیلی عید نیست.ولی مامان خونه باید بوجود بیاره

خب هیج جا نریم .هیچ کی هم نیاد.خودمون مگه آدم نیستیم.

سلام عزیزم صبحت بخیر تا حدودی کارآمو انجام دادم شیرینی نه نخریدم شاید خودم کیک بپزم فقط همین کار از ...

سلام مهربونیت صبح شما هم بخیر

خدا قوت

من امروز روز آخر خونه تکونیمه ایشالا😁یکی دوتا گردگیری مونده فقط

امروز دخملمو حموم میکنم انشالله،آجیل خریده بودیم تقریبا همه رو خوردیم،ولی کلا مهمون نداریم ما،طبقه بالای مادرشوهریم،خریدیم واحد رو،میخواستیم امسال نهضت و آغاز کنیم ک مهمونا ی مادرشوهرم بفهمن دیگه ما خونه زندگیمون جداس ک...کرونا اومد.ولی واسه دل خودمون حتما شیرینی میپزم

ضمنا اصلاح و ابرو و رنگ ابرو هم خودم انجام میدم واسه خودم،شمام نشینید منتظر آرایشگاه،کاری نداره که

زندگی زیباست...😊

خونه تکونی دوهفتست کردم ولی امروز باید حسابی همه جا رو مرتب و گردگیری و جارو کنم امروز تاریخ زایمانم بود نی نی نیومد انگار میخاد به دل مامانش فروردین بیاد 😘 دعا کنید سه روز دیگه صحیح و سالم بیاد تو بغلم 

من امروز روز آخر خونه تکونیمه ایشالا😁یکی دوتا گردگیری مونده فقط امروز دخملمو حموم میکنم انشالله،آج ...

آفرین به شما

منم همه کارام تموم سده

منم خودم شیرینی درست میکنم.

برای اولین بارم می‌خوام موهام و ابروهامم رنگ کنم