2777
2789

یعنی واقعا باید تاپیک به دردنخور بزنم تا کسی جواب بده فقط خواهرشوهر فضولی تو زندگی بقیه چهار صفحه معطل کنم بعد عکس یه جوراب بزارم واقعا اشتباه کردم توی این سایت عضو شدم فقط وقت تلف کردن وقتی تاپیک میزاری که به کمک احتیاج داری و هیچ کس جواب نمیده اگه واقعا دنبال توجه و پربازدید بود یه تاپیک میزدم تا رخت خواب پهن کنن و سه روز تاپیک اول سایت باشم مشکل من اینکه دنبال تبادل نظرم که انگار اشتباه اومدم 

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراانقد ناراحتی، بگو چی شده

ناراحتم چون تاپیک زدم سه ساعت گفتم که از ترس خوابهایی که میبینم اصلا دوست ندارم بخوام یه پست توش نیست ولی اگه بگم خواهرشوهرم بیشعوره چهارصد صفحه میره جلو

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
دیر اومدی نخواه زود برو  شاید بخاطر همین اخلاقته که نمیان تاپیکت 😁😁😁😁😁😁😁😁 شوخی بود ...

من چهارسال خواننده خاموش بودم همون عضو نمشدم بهتر بود  ولی درکل الان یکم ناراحتم همیشه اینطور نبودم

کلا اگه دیدی کسی جواب سوالتو نمیده بدون نمیدونه یا تخصصی توش نداره. من تاپیکو دیدم اما چون نمیدونستم اومدم بیرون. فکرمیکنم همه هم همین کارو کردن. دیگه اینکه ناراحتی نداره. واسه تعبیر خواب هم باید از کسی بپرسی که واقعا بهش مطمئنی نه اینجا که معلوم نیست واقعا راست میگن یاسرکارت گذاشتن🙄😒

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
من چهارسال خواننده خاموش بودم همون عضو نمشدم بهتر بود  ولی درکل الان یکم ناراحتم همیشه اینطور ن ...

ببین منم یه شب حسه الان تورو داشتم به نی نی یار گفتم ترکوندم فرداش پشیمون شدم احتمالا نزدیک پریودیته😁😁😁😁

ناراحتم چون تاپیک زدم سه ساعت گفتم که از ترس خوابهایی که میبینم اصلا دوست ندارم بخوام یه پست توش نیس ...

همونی هستید ک گفتید هر اتفاقی روز بیفته شب خوابشو میبینید و زندگیتون اوکیه ولی ارامش ندارید؟من اونجام براتون نظر گذاشتم ک اصلا پیش دعانویس نرید

کلا اگه دیدی کسی جواب سوالتو نمیده بدون نمیدونه یا تخصصی توش نداره. من تاپیکو دیدم اما چون نمیدونستم ...

آخه از کی بپرسم ؟؟؟اطرافیانم که نمیدونم گوگلم که نمیدونه 

همونی هستید ک گفتید هر اتفاقی روز بیفته شب خوابشو میبینید و زندگیتون اوکیه ولی ارامش ندارید؟من اونجا ...

نه عزیزم اون نیستم تاپیک قبلم گذاشتم

ببین منم یه شب حسه الان تورو داشتم به نی نی یار گفتم ترکوندم فرداش پشیمون شدم احتمالا نزدیک پریودیته ...

نه همین الان پریودم   

آخه از کی بپرسم ؟؟؟اطرافیانم که نمیدونم گوگلم که نمیدونه 

از مرجع تقلیدت.شاید تعبیر بلده یا یه شماره بهت میده 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

02173040 این شماره مرجع منه. آیت الله مکارم شیرازی... فردا زنگ بزن بگو درباره تعبیر خواب سوال دارم خودش راهنماییت میکنه. اگه هم نمی‌دونست بگو از کی باید بپرسم. امیدوارم کمکی کرده باشم. اینقدر هم خودتو واسه خوابای بیهوده اذیت نکن