گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
سلام سال نو مبارک. ..دو تا خبر خوش هم کاربری آشپز بانو بگسته هم داره گندم 3رو مینویسه...من بلد نیستم تگ کنم یعنی هر کار میکنم نمیشه دیگه گفتم اینجا بگم بهتون
گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم. ..گفتم شاید نمیدونی بزار بهت بگم...گندم سه رو داره مینویسه ولی هنوز نذاشته..خودش گفته شاید تو تلگرام گروه یا کانال بزنه بعد اونجا میذاره
مرسی عزیزدلم چقدر مهربوتی به منم خبر دادی اره الان دیدم تو تاپیک نطرات فعالِ من تو تاپیک اخر ...
قربونت عزیزم