2777
2789
عنوان

پریودم نمیاد دیوونم کرده

721 بازدید | 15 پست

سلام

بچه ها من پلی کیستیکم..هر وقتم برا اینکه پریودم منظم بشه قرص خوردم اما یه چند وقت قرص نخوردم خودش منظم میومد بعد رفتیم سفر مجبور شدم قرص روکین بخورم تا پریود نشم بعدش از سفر که اومدیم قطع کردم پریود شدم

حالا از اون به بعد نشدم الان دوماه پریود نشدم تقریبا، بی بی زدم منفیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که پلی کیستیک هستن نباید سرخود قرص بخورن

اونم قرص سنگینی مثل روکین!

تا چند ماه بهم میریزه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کسایی که پلی کیستیک هستن نباید سرخود قرص بخورن اونم قرص سنگینی مثل روکین! تا چند ماه بهم میریزه

خب دکترم قبلا گفته بود این عوارضش کمتره ازLD من همی خوردم 😢

وای حالا چیکار کنم😭

حالا من از اینکه اینقد منظمه بدم میاد دلم میخواد دوماه نشم راحت باشم من به طور مثال اگه این ماه ۲۵ ص ...

بخدا من قبلا همینجوری بودم اینقد بخدا گفتم این چه دردیه به من دادی خدا کنه نشم دیگه خوشم نمیاد همیشه گله میکردم تا الان که التماسش میکنم بیاد😭

آخه تو اقدامم هستم دیگه بدتر😭

بخدا من قبلا همینجوری بودم اینقد بخدا گفتم این چه دردیه به من دادی خدا کنه نشم دیگه خوشم نمیاد همیشه ...

من مجردم پریودیم هم  یک روزو نیم هست نهایتا دو روز .اقدام یعنی اینکه میخوای بزاری باردار بشی

من مجردم پریودیم هم  یک روزو نیم هست نهایتا دو روز .اقدام یعنی اینکه میخوای بزاری باردار بشی

😐وااا چقد کم ...دیگه همینم نمی‌خوای بشی😅

آره اقدام یعنی می‌خوام باردار بشم

ولی با این شرایط فک نکنم بشم😢

😐وااا چقد کم ...دیگه همینم نمی‌خوای بشی😅 آره اقدام یعنی می‌خوام باردار بشم ولی با این شرایط فک ن ...

وای نمیدونی که چه عذابی میکشم برا همین دو روز خیلی حساسم یعنی این دو روز یه رول دستمال با یک بسته و نیم نوار استفاده میکنم عذاب میکشم خیلی حساسم اصن یه وعضی🤦🏻‍♀️انشالله که زود نی نی دار میشی 🙇‍♀️

وای نمیدونی که چه عذابی میکشم برا همین دو روز خیلی حساسم یعنی این دو روز یه رول دستمال با یک بسته و ...

مرسی🥰

وای نگو وسواس داری یعنی..اگه وسواسه بعد به مرور خوب میشه توجه نکن من یکی از دوستام اینجوری بود