2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم

133 بازدید | 11 پست

بچه ها خواهش میکنم هر کسی اینو میبینه برام دعا کنه خیلی چند وقته مشکل تو کارم پیش میاد یعنی هر کاوی بخام بکنم یه مشکلی توش پیدا میشه و گره تو کارم میوفته اگه دعایی چیزی هم بلدید بگید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا بین نماز مغرب وعشا  نماز غفیله بخون دو رکعت وکوتاه .تو قنوتش خواستت از خدا بخواه ان شاءالله حله.

البته نمازهای دیگه هم هستش.

البته اگه برآورده نشه حتما یه سری وحکمتی داره.

کاربر مرد
شبا بین نماز مغرب وعشا  نماز غفیله بخون دو رکعت وکوتاه .تو قنوتش خواستت از خدا بخواه ان شاءالله ...

خیلی گره تو کارم میوفته

کارایی که خیلی براشون ذوق دارم و بعدش ذوقم کور میشه خیلی بده

خیلی گره تو کارم میوفته کارایی که خیلی براشون ذوق دارم و بعدش ذوقم کور میشه خیلی بده

خوب ببین ذوقت لحظه ای باشه ،علاقهت هم زود میره.

پس تو کارات که میخای انجام بدی تحقیق کن ومشورت بعد به نتیجه رسیدی انجام بده.

مثلا امشب پیش رفیقت که کلاس موسیقی رفته علاقه مند میشی .ولی پس فردا که میخوای بری ثبت نام کنی پشیمون میشی.چون از روی تفکر وعلاقه 

شخصی نبوده

کاربر مرد