2777
2789
عنوان

چکار کنم بدون دکلره رنگ موهام یک دست بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 25 پست
اول ساقه بزن ۱۰  ۱۵دقیقه اخر که میخوای موهات بشوری ریشه هارو رنگ بزن

ممنون خانمی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خبلی ممنون یکی از دوستام پارسال نفهمیده بود دکلره رو موهاش زیاد مونده باور کن کلا کچل شد همه موهاش س ...

دکلره نیستتتت دکو کرم هست موهاتو تقریبا زرد و کرم میکنه یکدست رنگ بگیره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبلی ممنون یکی از دوستام پارسال نفهمیده بود دکلره رو موهاش زیاد مونده باور کن کلا کچل شد همه موهاش س ...

میتونی تو رنگ سه صفر ۱ قاشق چایخوری پر پودر دکلره بریزی اینجوری رنگت بازتر میشه 

دکلره نیستتتت دکو کرم هست موهاتو تقریبا زرد و کرم میکنه یکدست رنگ بگیره

منظور شمارو فهمیدم عزیزم دلیل اینکه بدون دکلره میخوام اینکارو بکنم گفتم😊و چون گفتی خودت نتیجه عالی گرفتی به پیشنهادت عمل میکنم البته از بقیه دوستان هم قدردانی میکنم که توجه کردن وجواب دادن

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
سه صفر بزن یک دست بشه موهات بعد رنگ پایه ۶ یا ۷ بخر بزن تو ترکیب رنگت چند سانت دودی و ۳ سانت واریاسی ...

گلم من موهام ریشه هاش مشکیه

پشت موهام دودی

سه صفریکدست میکنه موهامو؟

الگونگیر...الگوباش...
عزیزم من ریشه موهام مشکی  پشت موهام دودیه این رنگاروبزنم یکدست میشه؟ چ رنگ میشه؟

سه صفر رو بزاریمرحله اول  روشن میشه ولی قرمزی داره 

دودی7رو بزار بعدش 

موهات دودی زیتونی روشن میشه یه دوسه سانتم واریاسیون بنفش بزن 

سه صفر رو بزاریمرحله اول  روشن میشه ولی قرمزی داره  دودی7رو بزار بعدش  موهات دود ...

آجی میخوام یکدست این رنگی بشن ک عکسشوفرستادم

میشه لطفادقیق بهم بگی چیکارکنم

اکسیدانهامدت مکث و...

دست گلت دردنکنه

الگونگیر...الگوباش...