2777
2789

یه مستاجر دارم سربه هوا همش تو خیابونه درحال خرید وگردش بدون ماسک ودستکش تازه بچشو همش میفرسته سوپرمارکت روزی صدبار هرچی بهش میگم خطر داره فایده نداره ماهم خونمون ویلاییه و متاسفانه سرویس بهداشتی مستاجر درحال تعمیر بود که به خاطر کرونا خراب موند وهردو از سرویس حیاط استفاده میکنیم دیروز گفت اسهال داره وامروز گلو درد وسرفه بس که سرویسو ضدعفونی کردم خسته شده حالا ترس برم داشته نکنه اینا علامت اینه که کرونا گرفته منم بیمار ریوی هستم اخه چکار کنم خدا

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه دستشویی صحرایی درست کنی  من بودم احساس امنیت نمیکردم 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

وای سرویس رو درست کنین زودتر . 

حالا ما صاحبخونمون خیلی رفت و آمد دارن .  به هم کاری نداریم فقط ورودی مشترک داریم.  من نگرانشونم گناه دارن کاش رعایت می‌کردند خدا نکرده مریض نشن . یه پسر مجرد داره همش بیرون هست .نمی دونم سر کار میره یا چی . یکمم سرفه می کنه . خدا کنه نگیرن 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای سرویس رو درست کنین زودتر .  حالا ما صاحبخونمون خیلی رفت و آمد دارن .  به هم کاری ندار ...

این خمه مریض از فضا نیومدن همین ادمهای بی ملاحظه هستند دیگه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

دقیقا همسایه ما هم همین جوریه 

دوتا دختر ۵_۶ساله از صبح تو کوچن با دست کثیف پفک و بستنی اینا میخورن هفته پیش  یه ژل بهشون دادم ولی اصلا مراعات نمیکنن 

امروزم رفتن کفش خریدن   تازه همسرشم کرونا گرفت و البته الان حالش بهتره نمیفهمه ممکنه ناقل باشن