2821
2789
زهره واقعا واقعا باید یه کتک حسابی بخوری بعد اینطوری میگی هیچکس به اندازه من خودشو تقویت.نمیکنه. چ ...

مریم منظورم از تقویت این بود که هرچیزی ک برام مفید باشه رو میخرم. تغذیه م خوبه..

ولی خب چندروزه اشتها ندارم

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای وااای چه حیف شد لیلی گریت نگرفت؟ اشکال نداره دوباره فردا درست کن. منم چندروزه میخام درست کنم،م ...

نه بابا چه گریه ای 

فدای سرم عروسیه پسرم  

کمی غر زدم به جون همسرم که من کلی زحمت کشیده بودم و ..بعد تو رودرواسی موندن با پسرم گفتن فدای سرت بابا ناراحت نشو نونشو میخوریم خوشمزه تره  

باور کن مجبورم قسممو بشکونم شرمندتم     ولی عکس گلای حیاطو میزارم که قطعا از من دیدنی تر ...

لیلی جون شما مگه تهران نیستین چطوری اینهمه برگ و گل توی حیاطتون هست پس گلهای من چرا کم برگ دارن تازه جوانه زدن

مریم منظورم از تقویت این بود که هرچیزی ک برام مفید باشه رو میخرم. تغذیه م خوبه..  ولی خب چندرو ...

اهااا چند روزه

خب پس.سعی کن ادامه پیدانکنه

ایشالا که هیچی نیس.

من اتفاقا یه مدته خیلی اشتها دارم ،

لیلی جون شما مگه تهران نیستین چطوری اینهمه برگ و گل توی حیاطتون هست پس گلهای من چرا کم برگ دارن تازه ...

خب یه باغبونی مثل همسر من که ندارین

دارین؟با عشق گلاش نفس میکشه

به جرات بگم اگه اونا رو از ما بیشتر دوست نداشته باشه کمتر نداره!!

خب یه باغبونی مثل همسر من که ندارین دارین؟با عشق گلاش نفس میکشه به جرات بگم اگه اونا رو از ما بیشت ...

منم عاشق گلامم.. 

خیلی خیلی زیبا بود حیاط خونتون..

خوشبحالتون. واقا حسرت خوردم

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

ما اطراف تهران خونه باغ داریم شوهر من به درختای اونجا خیلی میرسه به گلهای باغچمون توجه نمی کنه منم چون سرمایی هستم زیاد حیاط نمیرم ولی چند روز پیش مرتبشون کردم ولی هنوز گل ندادن ولی درخت انجیرمون توی حیاط برگاش انقد کوچیکه مثل دست نوزاد که انگشتاش باز میکنه شده خیلی بامزه هست

عزیزم قابلی نداره بی تعارف    

مبارک شما باشه.. همیشه همینقد سبز بمونه انشالله