2821
2789

خواهرای گلم ❤

منو ببخشید که سرتون رو درد میارم با سوالهام 

چون الان دکترم نیست که راهنمایی کنه از شماها کمک میخوام ببخشید که اذیت میشین🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🤣🤣🤣🤣رااااحت باش بپرس

مریم عزیزم دیدم رویاجون گفت بهت که مولتی و اهن رو بخوری خواستم بهت بگم ،تاحایی که من اطلاع دارم و یادمه،اوایل بارداری تافکر میکنم چهارماه حداقل،نباید این مکمل هارو مصرف کرد.ازچهار پنج ماه شروع میشه مصرفشون الان برنداری سرخود بخوری.

اما اسید فولیک ضروریه فورا شروع کن مصرفشو

حتما بایه ماما یاپزشک صحبت کن دراین مورد ،حتی میتونی خودت نری و یکیو به حای خودت بفرستی تابپرسه.

قرص مسکن هم نخوری خیلی بهتره.رویاجون درست میگه خیلی ازسردردا بهاطر کمبود اب بدن هستش .

مریم عزیزم دیدم رویاجون گفت بهت که مولتی و اهن رو بخوری خواستم بهت بگم ،تاحایی که من اطلاع دارم و یا ...

مرسی عزیزم ممنون که انقد خوب توضیح میدی و وقت میذاری عزیزم😍😍😍❤❤❤

والا فعلا که میثم میگه ازمایشگاه و دکترا الودس ؛ راضی نمیشه برم😭😭😭😭😭😭

مرسی عزیزم ممنون که انقد خوب توضیح میدی و وقت میذاری عزیزم😍😍😍❤❤❤ والا فعلا که میثم میگه ازمایشگا ...

خودت نرو اصلا راست میگه فعلا ضرورتی نداره.

فقط کافیه یه ماما یا پزشک پیداکنی دیگه تلفنی هم.میتونی سوال کنی.خداروشکر فعلا ازمایش و سونوی ضروری ای نداری،ایشالا کروناهم بره یه نفسی بکشیم

خودت نرو اصلا راست میگه فعلا ضرورتی نداره. فقط کافیه یه ماما یا پزشک پیداکنی دیگه تلفنی هم.میتونی س ...

مریم جون میخوام آزمایش بدم مطمئن بشم باردارم😐😐😐حس میکنم بی بی چک دروغ میگه😥😥😥

مریم عزیزم دیدم رویاجون گفت بهت که مولتی و اهن رو بخوری خواستم بهت بگم ،تاحایی که من اطلاع دارم و یا ...

مرسی عزیزم که پستمو درست کردی 

بله درسته من یادم رفت بگم این دو ویتامین باید از ماه چهار استفاده بشه 

ولی من از چند ماه قبل از بارداری تاااااا بعد از بارداری هام استفاده میکردم 

البته الانم استفاده میکنم ولی ویتامینم دیگه مینرال نیست معمولی 

❤❤❤

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

مریم جان سونو حتما برو 

حتی اگه دکتر نرفتی 

به دلیلی میگم که نمیتونم الان بیانش کنم بخاطر اینکه استرس و...نگیری الکی

مخصوصا وقتی بارداری اول باشه حتما باید بری 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

پس باید اقا میثمو راضی کنی بری دیگه.خیالتم راحت میشه

البته اون خطای پررنگی که من دیدم دروغ و شوخی نداشت باهات.

صبح دیگه بیبی نزدی؟

مریم جان سونو حتما برو  حتی اگه دکتر نرفتی  به دلیلی میگم که نمیتونم الان بیانش کنم بخاط ...

زنگ زدم به منشی دکترم گفت پنجم فروردین به بعد بیا برات سونو بنویسه دکتر ولی از الان یدفولیک بخور

مرسی عزیزم که پستمو درست کردی  بله درسته من یادم رفت بگم این دو ویتامین باید از ماه چهار استفا ...

فدات بشم عزیزم اره متوجه شدم که فراموش کردی.

منم همیشه مولتی و اهن و ویتامین دی مصرف میکنم،گاهیم چکاب میکنم وخداروشکر اوضاعم خوبه،البته دکترم میگه چون داری مصرفشون میکنی خوبه و باید ادامه بدی.

زنگ زدم به منشی دکترم گفت پنجم فروردین به بعد بیا برات سونو بنویسه دکتر ولی از الان یدفولیک بخور

چه خوب مریم.تا اونموقع هم چیزی نمونده،خداروشکر

ایشالا که رفتی سونو صدای قلبش رو هم میشنوی خیالت راحت میشه.