2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4074131/مسابقه-عکس

توروخدا برید به عکسی که گذاشتم رای بدید. کاربری زیبا هستم

توروخدا لایک کنید تو ثوابش شریکید

با اجازه استارتر گرامی

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا پلو😁

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

من لوبیا پلو باهاش درست میکنم از قبل میپزم موقع آبکش کردن میریزم بین برنج

تو برنج سبزی پلویی هم میریزم

با گوشت چرخکرده یا گوشت قلقلی میخوریم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4074131/مسابقه-عکس توروخدا برید به عکسی که گذاشتم رای بد ...

عزیزم بزن روی لینک عکسی رو که گذاشتمو لایک کن .کاربر زیباااا

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹
مامانم باهاش کوکو درست میکنه اینقدر خوشمزه میشه که نگوووو

چجوری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
چجوری

لوبیاهارو بزار بپزه 

بعد مولینکس کن

بعد تخم مرغ و یه سیب زمین رنده شده باهاش مخلوط کن

نمک فلفل زردچوبه، اگه خواستی میتوتی شوید هم بزنی

طعمش عالیه پیشنهاد میدم امتحانش کنید

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔