2777
2789
عنوان

کسی از یزد هست؟

1056 بازدید | 17 پست

بچه ها اون شعری که تو عروسیا میخوندیم چی بود؟

یادم نمیاد

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

به عروستون ننازین که دوماد قشنگ تره😂

عمو سبزی فروش و...

بای اشتباه بزرگ عاشق شدم .. زندگیم شد ترس از دست دادن آدمی که همین الانم از دست رفت است ...میدونم مال من نیست ولی دوسش دارم دیگه.. میدونم مال مردم خوردن نداره ولی عشق دیگه ...به قول شاعر اگه دل عقل داشت که دیگه اسمش دل نبود...روزام با فکر اون روزایی که قرار نباشه میگذره ولی حالم خوبه .. برا دلم دعا کنین ...برا دلم تو اون روزایی که دیگه واقعا ندارمش....دوسش دارم و دوستون دارم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع عقد کنون ؟

کلا هیچکدومو یادم نی

بکی میخوندیم عروسی ما یزدیا ما یزدیا تماشا داره و...

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
سرسرانداز میخواد عروس پاانداز میخواد تا ندین پا اندازش ما نمیایم به پیشوازش

واااای عارههههه

کلا هیچکدومو یادم نی بکی میخوندیم عروسی ما یزدیا ما یزدیا تماشا داره و...

سرعقد میخوندن مسابم و مسابم ..چیچی مسابی ..مهرومحبت مسابم ...برای کی ؟برای عروس خانوم وآقا داماد

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍
سرعقد میخوندن مسابم و مسابم ..چیچی مسابی ..مهرومحبت مسابم ...برای کی ؟برای عروس خانوم وآقا داماد

عاخیییی اینو نشنیده بودم

همسرم یزدیه.تو عروسیاشون شنیدم.

عروسیه ما یزدی ها ما یزدی ها تماشا داره .تماشا داره.

دخترای با نمکش.با نمکش.تماشا داره.تماشا داره.

عروس .ای پر طاوس جشن عروسی مبارکت باد.

دوماد .ای شاخ شمشاد جشن عروسی مبارکت باد😊

😍😍😍😍😍😘😘😘

اخر عروسی هم میخوندند.

استکانا دسته شده مادر عروس خسته شده.مادر شوهر کجایی عروس برات میاریم😊

بیشتر شعراشونو حفظ شدم.موقع عروسی نوه عموی همسرم من با کمک خواهر شوهرم و دخترش بیشتر شعر میخوندیم تا اونا که مال خود یزد بودند.🤣

😍😍😍😍😍😘😘😘