2777
2789
عنوان

✔🔥بیایین از خل و چل بازیا و سوتی هامون بگیم😄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5370 بازدید | 185 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبارم با دختر خالم تو آسانسور بودیم،تو طبقه 4 یا 5 بود فک کنم ک اسانسور وایساد ک ی خانم و اقا سوار ش ...

من جات بودم برنمیگشتم😂😂😂😂😂

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
یه بار چهارده سالم بود یکی یه کلمه مثبت 18 گفته بود منم هی از یه پسری می‌پرسیدم میگف از دوستات  ...

🙊🙊حالا چرا گیر داده بودی از اون بنده خدا بپرسی😂

یه بار کلاس غزق سکوت بود دانشگاه یه دفعه برگشتم روبه رفیقم گفتم کیمیا آبت بده یه دفعه همه زدن زیر خن ...

😄😄😄😄یاد دوران دانشجویی بخیر

این ک میگم فااااااااجعه س

رفتیم شیراز ،این فالگیرا هستن ک یه مرغ عشق دستشونه ها.....

داداشم کوچیک بود،پیله کرد ب مامانم ک بگو آقاهه جوجوشا ب من بده،مامانمم ب زبون داداشم گفت:آقا ببخشید میشه جوجوتونا بدین ب بچم؟؟؟؟؟

اونم گفت ن ،میخوام باهاش کاسبی کنم    

ی بارم توی مجلس ختم مادربزرگم،یکی از بچه های فامیل گوزید به صورت ممتد و صدا دار

ینی همه عزاداری یادشون رفت،فقط رفته بودن زید چادراشون میخندیدن و شونه میلرزوندن😂😂😂

حالا تو خوبه میدونستی به چی میخندی من ک با دوستم رفتم کتابخونه دانشگاه درس بخونیم چند ساعت مونده بود ب امتحان یدفه دوستم رفت از راه به یکی گفت عه سلام خوبی بعد گفت عه ببخشید  اشتباه گرفتم حالا زد زیر خنده منم  نمی‌دونستم به چی میخنده از خنده اون خندم گرفت آخرم نشد درس بخونیم  نمیدونم یک اشتباهی گرفتن سلام دادن اون کجاش خنده دار بود ک سر امتحانم یادم میفتاد می‌خندیدم فقط الان فک میکنم خیلی ....خل بودم   

این ک میگم فااااااااجعه س رفتیم شیراز ،این فالگیرا هستن ک یه مرغ عشق دستشونه ها..... داداشم کوچیک ...

واااااای😂😂😂جوجو آخه😄😄😄😄😄

حالا تو خوبه میدونستی به چی میخندی من ک با دوستم رفتم کتابخونه دانشگاه درس بخونیم چند ساعت مونده بود ...

اونموقعها الکی خوش بودیم😂😄

ی بار تو کلاسمون اول دبیرستان بودیم معلما هیچکدوم نیومده بودم نمیدونم چ مناسبتی بود ی کلاس سوم دبیرستان دیوار ب دیوار کلمون بود ک همش هشت نفز بودن چون رشته شون خاص بود خلاصه با دوست صصمیم گفتیم اونا ک دخترای خوبین بر بیاریمشون کلاس مهمونی رفتیم دستاشونو گرفتیم گفتیم بیاین کلمون گفتن ممنون ولی نمیایم محکم دستاشونو گرفتیم کشیدیم ک باید بیاید اونام زور میزدن نیان ما کشون کشون بردیمشون خواستن فرار کنن از کلاسمون برن جلشونو گرفتیم محکم خوردن ب بوفه شل ول ازمایشگاهی همه چیش ریخت ناظم اومده دعواشون میکنه ک شما چرا اومدین این کلاس با گریه میگفتن خانوم چ کنیم زورمون بهشون نمیرسید ماهم با تاسف نگاشون میکردیم طلبکارانه

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩

[QUOTE=128844719]ی بارم توی مجلس ختم مادربزرگم،یکی از بچه های فامیل گوزید به صورت ممتد و صدا دار ینی همه عزاداری یاد ...[/QUOTEوااااااااااای😂😂😂😂😂😂😂