2777
2789
عنوان

✔🔥بیایین از خل و چل بازیا و سوتی هامون بگیم😄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5370 بازدید | 185 پست
ی بار تو کلاسمون اول دبیرستان بودیم معلما هیچکدوم نیومده بودم نمیدونم چ مناسبتی بود ی کلاس سوم دبیرس ...

آخی طفلیا😅😅😅😂😂😂😂

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی خوب بود خدا هیچکس اینجوری ضایع نکنه خخخ

طفلی کلا زود وا میداد😂😂😂😂

ی بارم روی یکی کراش داشتم،بعد خونشون روبه روی ما بود دقیقن،قرار بود با مامانم برم جایی،منتظرش وایساده بودم تو پارکینگ 😂😂😂در حالی ک داشتم خیلی فکر میکردم و ذهنم مشغول بود،همزمان دستمو تا آرنج کرده بودم تو دماغم

نمیدونم چرا یهو درو همون موقع باز کردم ناخوداگاه ،انگشت ب دماغ با کراشم چشم تو چشم شدم

ینی شرفم ب باد رفت

خداروشکر ازون محل رفتن😂😂😂😂😂😂😂

با شوهرم تازه دوست شده بودیم ته رودربایسی 

عطسه کردم بادکنک درست شد 😐

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
ی بارم روی یکی کراش داشتم،بعد خونشون روبه روی ما بود دقیقن،قرار بود با مامانم برم جایی،منتظرش وایساد ...

این دیگه ته ضایع شدنه😂😂😂😂😂

با شوهرم تازه دوست شده بودیم ته رودربایسی  عطسه کردم بادکنک درست شد 😐

ای خداااااااا😆😆😆😆😆چقد گناه داشتی😄😄

ب روت آورد😉😉😉

ی بارم روی یکی کراش داشتم،بعد خونشون روبه روی ما بود دقیقن،قرار بود با مامانم برم جایی،منتظرش وایساد ...

وای خدا نکشتت😂😂😂

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!