2777
2789
عنوان

هفته پنجم !

165 بازدید | 30 پست

خانما خواهش ميكنم يكي جواب درست حسابي به من بده 

الان هفته پنج بارداري هستم 

كي بايد برم ببينم ساك حاملگي تشكيل شده با نه؟ 

با اين شرايط همه دكترا مطبشون تعطيله هيچ كس گوشيو جواب نميده 

من ١١/٢١ اخرين پ بوده 

١٨ اسفند بي بي مثبت شد 

٢٢ اسفند ازمايشم بتاي ١٠٠٠ نشون داد 

به نظرتون دوقلو چون بتام خيلي بالا بود؟ 

خواهش ميكنم يكي درست  جواب منو بده خيلي استرس دارم 

لازم نیس ک بری بمون براغربالگریش بروک هفته ۱۱ تا۱۳ هس

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا درگیر سونوهای مدام نباش

اگر درد و خونریزی نداری اصلا نمیخواد بری

هر چی دیرتر بری ارامش بیشتری داری، زود بری قلب ممکنه زدنش زود باشه استرس الکی بگیری،

فولیک اسید حتمن بخور از هفته ۸ تا ۱۲ یه سر به دکتر بزن. اما ازمایش ان تی هفته ۱۲ رو از دست نده

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

من هفته چهارمم 

نمیخواستم برم ولی زنگیدم دکترم گفت بیا ببینمت حتما، رفتم سونو کرد ساک حاملگی تشکلیل شده و یه جوجه فینگیلی ریز هم دیده شد 

😊😍ب نظرم نیاز نیست بری یهو برو هفته 7 واسه تشکیل قلب 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بتات عادیه گلم نیاز به دیدن ساک نیست اصلا اگه لکه بینی نداری بمون هفته ۸ برو سونوی قلب

نه خداروشكر مشكلي نداشتم تا الان 

اخه تو ازمايشگاه بهم گفت هنوز يه ماهت نشده بتات بالاس امكان داره دو قلو باشه 

بتا بالا منم هفته ششم تموم شده هفته هفتم 

همون موقع تو رفتی من رفتم بتا ۳۴۶

شاید دو قلو باشه تو نت بزن 

من همون هفته پنج رفتم بهم گفت کیسه تشکیل شده یه سری ازمایش نوشت  ک به خآطر کرونا نمیتونم برم واستادم  هفته دوازدهم برم  nt

يعني نرم ببينم ساك تشكيل شده يا نه؟ 

ن لزومی نداره.اگه مشکل داشته باشه حاملگیت میفهمی خدای نکرده خونریزی اینا

ولی وقتی میبینی سالمی هفته۱۱بروغربالگری ک اونجاهم قلبشومیبینن هم سایراعضاشو.من ک خودم اونکاروکردم توودوتاش🥰

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ببین اصلا درگیر سونوهای مدام نباش اگر درد و خونریزی نداری اصلا نمیخواد بری هر چی دیرتر بری ارامش ب ...

ممنون عزيزم از راهنماييت همينطوريشم به خاطر اين ويروس لعنتي نميتونم لذت ببرم از حاملگيم همش استرس دارم 

مرسي كه راهنمايي كردين اصلا بلد نبودم 

مبارك باشه پس با هميم خدا خودشو كمكمون كنه تو اين وضع  من قرنطينه هستم خونه هيج جا نميرم حتي خ ...

من خونه مامانمم هیچ جام نمیرم.

میخواستم دیروز برم سونو واسه اینکه ببینم قلبش تشکیل شده یا نه سونوگرافی نبود

اتفاقا بتای منم 1000بود

من هفته چهارمم  نمیخواستم برم ولی زنگیدم دکترم گفت بیا ببینمت حتما، رفتم سونو کرد ساک حاملگی ت ...

مبارك باشه انشاالله خدا نگهدار بچه هامون باشه 

من شهرستانم چند تا دكتر بيشتر نداره كه اونم نيستن