2777
2789

تاپیکی زده بودم که بی عرضس و به فکر ایندش نبوده هیچوقت

مثلا 2 سال رفته دانشگاه حسابداری خونده ول کرده(نمیدونم چی کرده فقط میدونم 2 سال خونده احتمال میدم انصراف داده باشه)

دوباره رفته پرستاری خونده 2 سال باز ول کرده

میگف میخام امسال کنکور پزشکی بدم ک نخوند رف سربازی بعد چون سهمیه داره تا تابستون تموم میشه

منم دعوا کردم باهاش که تو به فکر هیچی نیستی و دم دمی مزاجی و به فکر ایندت نبودی و گند زدی به زندگیت (چون هر چی میشد میگف من فوقش میرم سر زمینامون کار میکنم ) دیگه دعوامون بالا گرف منم بش گفتم همه چیز بینمون تمومه و بلاکش کردم

کار خوبی کردم؟؟ به نظرتون تلنگر میخوره؟؟؟ مطمئنم برمیگرده باز ولی نمیدونم اینبار چجور باهاش رفتار کنم!!!!

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

فقط میتونم بگم بوس بوس

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت که قطعا درست بوده ولی این که اگه برگرده و تو دوباره قبولش کنی اشتباهه محضه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
خپب وقتی منتظرشی برگرده چیزی عوض نمیشه که شما فقط قهر کردین 

منتظرش نیستم برنگرده هرگز نمیرم دنبالش و ناراحت نمیشم فقط میدونم برمیگرده حتما میدونم ادمیه ک میتونم تغییرش بدم وقتش بود ی جور دیگه باش رفتار کنم

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

خوب کردی .. من که حالم از هر چی مرد و پسره بهم میخوره.. شوهر من خیلی بیشعوره اصلا به من و حرفام توجه نمیکنه... خستم کرده .. نه راه پس دارم نه پیش

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم
کارت که قطعا درست بوده ولی این که اگه برگرده و تو دوباره قبولش کنی اشتباهه محضه

درست نمیشه ینی؟؟ینی قراره در اینده هم باز اینجور باشه؟؟

خوب کردی .. من که حالم از هر چی مرد و پسره بهم میخوره.. شوهر من خیلی بیشعوره اصلا به من و حرفام توجه ...

منم دیگه بدم میاد از پسرا حس میکنم هیچوقت نمیسازم باهاشون هیچکدوم نرمال نیستن باید مجرد بمونم تا اخر عمرم

منتظرش نیستم برنگرده هرگز نمیرم دنبالش و ناراحت نمیشم فقط میدونم برمیگرده حتما میدونم ادمیه ک میتونم ...

با این اوصاف من فک نمیکرنم تغییری ایجاد بشه تا ابان باید اون به خودش اومده بود و هدفشو مشخص میکرد 

درست نمیشه ینی؟؟ینی قراره در اینده هم باز اینجور باشه؟؟

ببین دختر اگه همچین حالتی داشته باشه خیلی مهم نیست

ولی برای مرد خیلی مهمه،اگه فردا رفت سرکار بعد هی کارشو عوض کرد یه جا نموند چی؟

ازش قول بگیر،تعهد بگیر و یه فرصت دیگه بهش بده ولی خیلی جدی باهاش صحبت کن

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را