2777
2789

بچه من لیسانس حقوقم هر جا رفتم کاری پیدا نکردم شوهرمم وضع مالیش متوسطه منم گاهی واقعا به استقلال مالی نیاز دارم اما همه میگن خیاطی همش دردسره و این حرفا فعلا برا مامانم و مادر شوهرم میدوزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اینقدر میترسم میگم چند ساله دیگه نگم چرا اینو انتخاب کردم

نه بابا. منم کلاساشو رفتم. هنوز دیپلمش هم نگرفته بودم کلی سفارش برام میومد ولی به خاطر رماتیسم که دارم نتونستم ادامه بدم. نترس درآمد خوبی داره

درامدش خوبه

مشکلش بنظرم اینه بخای برای غریبه ها بدوزی نباید هیچ عیب و نقصی تو کارت باشه و اینقد ماهر شده باشی که تمیز بدوزی

و این بازه مهارت ممکنه طول بکشه

وگرنه ادم برا خودش بدوزه یه کوچولوی کار مثلا پشت، جای دوخت درزها خراب بشن چون تو لباس دید نداره مهم نیست اصلا

ولی همینو مشتری بهتون غر میزنه!

نه بابا. منم کلاساشو رفتم. هنوز دیپلمش هم نگرفته بودم کلی سفارش برام میومد ولی به خاطر رماتیسم که دا ...

انشالله که هر چه زودتر خوب بشی نهال  جون خدا از دهنت بشنوه 

درامدش خوبه از یه کارمند بیشتره منتها بعضی مشتریا اعصاب ندارن اذیت میکنن

جدی از کارمندیم بیشتره مرجان جان پس اینکه میگن خیاطی نکن مزون بزن چی اصلا چجوریاس 

مزون سرمایه میخواد تجربه میخواد الکی که نمیشه بری مزون بزنی 

اخه ی خانم میگفت منو شوهرم دوتا خیاط اوریم و از ی مغازه شروع کردیم بعدم درامدمون میلیونی شده🤔

سرمایه داشتن خب اگر داری توام شروع کن من اگر پول داشتم مزون میزدم

از شما چه پنهون سرمایه ام صفره ولی ی چیزی این که میگن خیاطا از چشم کمر از همه میفتن نمیصرفه  زحمتش زیاده چی مرجان جون