2777
2789

سلام می‌خوام حلیم درست کنم چیکار کنم خوشمزه تر شه برای هشت نفر باید درست کنم ،😢😢😢کدبانوهای با تجربه میشه اطلاعاتتون در اختیارم بزارید ،⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گندم بپز

گوشتم بپز

گوشتوبااستخون ودنده بپز که لذیدبشه

بعدمخلوط کن

وقتی مخلوط کردی بذارسرگاز وشیرجوش بیار وبهش اضافه کن وهم بزن.....زیرشو خاموش کن وهمچنان هم بزن 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

هرچه زمانش بیشتر باشه بهتر جا میفته

مثلا شب بزار تا صبح با حرارت کم

یا صبح خیلی زود بزار واسه ظهر

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

گندم پرک خیس کن 

گوشتم بریز توش 

یکم زرد چوبه هم بزن

یدونه پیازم پوست بگیر درسته بنداز 

بعد برش دار 

بزار رو شعله خیلی کم پنج ساعت تا ده ساعت

بعدم با گوشت کوب برقق و ادامه ماجرا

گندم بپز گوشتم بپز گوشتوبااستخون ودنده بپز که لذیدبشه بعدمخلوط کن وقتی مخلوط کردی بذارسرگاز وشیر ...

شیر چرا؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
بلغور گندم بگیری بپزی خیلی بهتره به جای گندم .

بلغور گندم خوشمزه تر میشه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
گوشتو جدا بپز گندمم جدا اولشم اصلا همش نزن تا ته نگیره

باش عزیزم ممنونم