2777
2789

۱۵ثانیه نفستو نگه دار بعد بده بیرون اگه احساس خستگی سرفه و تنگی نفس کردی ب نفس نفس افتادی احتمالش هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ثانیه نفستو نگه دار بعد بده بیرون اگه احساس خستگی سرفه و تنگی نفس کردی ب نفس نفس افتادی احتمالش هس ...

اخه جایی نرفتم

تو شهرمون کرونا نیس

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
منم سوزش گلو‌دارم تبم دارم بدن دردم دارم😐😐😐ولی تا حاد نشه علایمش نباید رفت دکتر چون میگن بمونین ت ...

اره جایی نرو بمون تو خونه استامنیفون برا تبت بخور

اخه جایی نرفتم تو شهرمون کرونا نیس

پس الکی وسواس گرفتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اره

یکم ابلیمو و اب داغ و عسل قاطی کن بخور منم اینجور بودم همه علائمم داشتم میخواستن بستریمم کنن رضایت دادم اومدم خونه ولی تب اصلا نداشتم الان سرفه ام کمه گلو دردمم کمه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
منم همینطوری بودم زنگ زدم ۱۶۶۶گفت تب نداری گفت کوفتگی و علائم دیگه. پرسید گفتم نه فقط سرفه خشک گفت ن ...

خدا کنه گم شه بره این بیماری

یکم ابلیمو و اب داغ و عسل قاطی کن بخور منم اینجور بودم همه علائمم داشتم میخواستن بستریمم کنن رضایت د ...

تنگی نفسم داشتی؟؟

تو خونه چی میخوردی؟؟

تنگی نفسم داشتی؟؟ تو خونه چی میخوردی؟؟

تنگی نفس من همیشه دارم بخاطر بارداریم نمیدونم کرونا یا نیست دوروز حال وخیم بود بعدش خوب شدم الان فقط گلومه فقط مایعات و سوپ و ابمیوه و پرتغال و لیمو شیرین تو همه غذا لیمو ترش میریختم . الانم دیفین هیدرامین میخورم 

سیر و اب جوش قاطی کردم خوردم 

اب داغ و لیمو ترش و عسل قاطی کردم روزی یبار میخورم 

با اب نمک هم روزی دوبار قرقره میکنم 

سرخ کردنی و روغن کلا گذاشتم کنار مرغم کباب میکنم میخورم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕