2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

97 بازدید | 6 پست

سلام...بگین بخیه هاتون چند روزه افتاد؟چیكار كردین ك افتاد؟؟الان ١٢روزه زایمان كردم هنوز بخیه هام نیوفتادن.....یكی از بخیع هامم باز شد روز چهارم ك پماد زدم بنظر داره جوش میخوره...ولی هنوز نمیتونم بشینم...خدایا...خیلی دردناكه

عریزم تا چهل روز بستگی به بخیه هات داره اگه زیاد باشن کم‌کم میافتن اگه ن که زودتر.ولی خودت اصلا بهشون دس نزن بزار بیافته خودش

خدای من خرابت میشوم مرا هرگونه که میخواهی از نو بساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هنوز به زایمان طبیعیم مونده،ولی اونجور که خوندم پدت رو تند تند عوضکن که خونریزی داری ، تر نمونه

وقتی اب گرفتی اب و بتادین یا اب و سرکل بزن بعد با باد ملایم سشوار خشکش کن

فکر کنم کرم ترمیمی هم شنیدم خوبه

.

باز کسایی که تجربه کردن بهتر و درست تر نظر میدن

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

از منم خیلی طول کشید فقط بعد شستشو با سشوار خشک کن حتما ...تو لگن که سرم شستشو و اب بود مینشستم ده دقیقه ای  بعد سشوار میگرفتم ...سشوار خیلی اثر داشت برام

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

شاید 20 روز یا بیشتر یادم نیس فقط مرتب با آب سُرُم بشور و با سشوار گرم بگیر تا خوب شی 

روغن زرد اصل و خوب هم اگه باشه بزنی عالیه

نگران نباش دوست من تا 10 روز نمیتونست بشینه الان یک ماهه زایمان کرده و حالش خوبه

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
عزیزم دردتون خودش شروع شد؟ یا آمپول فشار؟ خیلی اذیت شدین؟

دردام خودشون شروع شدن...از ساعت دو شب تا ساعت یك ناهار درد خودمو داشتم ولی پبشرفت چندانی نداشتم...آمپول زدن...خدایا وحشتناك بود..دردیكه آدم خودش دارع خدا بهت صبر میده قابل تحمله...درد آمپول فشار وخشتناكع...كلا زایمان طبیعی خیلی خیلی وحشتناكه...انقد معاینه شدم و انقد اذیت شدم ك نگو...من انقد تو دوران بارداریم كلاس و ورزش رفتم ك زایمان طبیعی خوبی داشته باشم..ولی خیلی پشیمونم...كاش سزارین میكردم...