2777
2789

یکی از همکلاسیای قدیمیم که پسر هم هستن این پیامو داده:

(من فقط حس میکنم شما کسی تو زندگیتون نبوده! درست حدس زدم؟)

جواب بدم بهش؟

اگه کسی تو رندگیم نباشه، چه جوابی بهش بدم؟

بش بگو به شما ربطی داره؟

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثبت احوال تشریف دارن😂😕

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

حستو برا عمت نگهدار

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بستگی داره بخای خوب جوابشو بدی یا بد.اگر بد ک میگم منم حس میکنم تا حالا کسی بهتون یاد نداده تو مسائل خصـوصی کسی دخالت نکنین و سوال نکنید. اگرم میخاین خوب جواب بدین میگم بله چون تنهایی رو ترجیح میدم ب بودن ادم های نادرست و نصفه نیمه