2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20547 بازدید | 2777 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بااهن ک یبوست میشم.مولتی هم مصرف نکردم تاحالا😢

😑😑😑😑  بعد میکه ریزش مو‌ دارم... گوشتو بجوم الان🤨

مولتی  از شرایط رژیمه که ضعف و ریزش نگیریم...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_2    

@مونا_تهرانی  

لطفااااااااااااااااااا برگردون تاپیک ما روووووو

ما الان آوااره شدیم مثل زلزله زده ها و سیل زده هاااااااااااا

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
خشششم اژدها# 😆😆😆😆😆😆😆‍ 

😬😬😬😬😬 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم صبحت زیباااااااااااااااا

سلاااام عزیزم🤗🤗صبح شمام زیباااا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

منم خووووووبم عزیزم  خدا رو شکر چه خبرا بهتری دیگه عزیزم؟    

ن😔😔😔بماند دیگه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

میدونم برام برگشتن تاپیک انقدر مهم نیست ما دوروز دیگه کلا اون تاپیک رو قفل میکردیم ولی اونایی که تاپ ...

مریضن اگرم بترکوننشون با یه خط جدید میان

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام🤗🤗🤗🤗🤗🤗 روز همگی بخیر

سلام‌گلم🌸🌸🌸🌸