2777
2789
عنوان

شوهرم به بچه پونزده ماهه میگه بزن

486 بازدید | 25 پست

اعتراض میکنم میگم چرا به بچه خشونت یاد میدی .میگه چون بعدا بتونه از خودش دفاع کنه...میگم بچه به این کوچیکی مگه میفهمه یا قراره تنها بره تو کوچه بازار میگه بعدها که میره مدرسه و ...سر همین موضوع بحثمون شد.حالا میگه تو کار من دخالت نکن دوست دارم بچمو اینجوری تربیت کنم😏

چجوری قانعش کنم کارش اشتباهه.نظرتون بگید لطفا

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگه شما الان متوجه نیستی بزار بزرگتر بشه کتک بخوره اونوقت متوجه میشی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

وقتی یکی از این زدنا رو روی خودش پیاده رکد میفهمه!

خدای نکرده بعدا دیه آدم میاد رو دستتون.ما که کلی با ملاطفت برخورد میکنیم آخرش هم بچه ها کلی عصبی و کم تحمل بار میان چه برسه به اینکه خشونت هم یادشون بدیم!!!!

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بگو بعدا که هم خودتو زد هم منو هم بچه های فامیلو و ادم بزرگارو و ابرو برامون هیچ جا نزاشت خودت خجالت میکشی. بعدم یه بچه ی خشن که توی فامیل دارید یا جایی دیده را مثال بزن براش

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
میتونستی بش بگی بجای اموزش کتک زدن به بچه باید یاد داد از حقش دغاع کنه...

میگم بهش .انگار نه انگار حرف خودش میزنه...میگم باید به وقتش باهاش صحبت کنی نه الان که هیچ درکی نداره

بگو بعدا که هم خودتو زد هم منو هم بچه های فامیلو و ادم بزرگارو و ابرو برامون هیچ جا نزاشت خودت خجالت ...

حالا یه بچه مظلوم داریم همش اونو مثال میزنه

یه ویسی دکتر فرهنگ هلاکویی داره در مورد کتک خوردن بچه و خشونتشون

اونو اول خودت گوش کن بعد بذار شوهرت گوش کنه.

میگه از بچه میخواین کتک بزنه پرخاش کنه. برای این کار باید پر از خشم و نفرت باشه پر از کینه

در حالی که شما به بچه تون عشق دادین یادش دادین محبت کنه 

چطور ازش میخواین چیزی رو عرضه کنه که تو وجودش نداره؟

وقتی یکی از این زدنا رو روی خودش پیاده رکد میفهمه! خدای نکرده بعدا دیه آدم میاد رو دستتون.ما که کلی ...

خوشحالم هست که میزنه...والا

بگو بزرگ شه میفرستیمش کلاس رزمی.

الان باید مهرورزی رو یادش بدی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
حالا یه بچه مظلوم داریم همش اونو مثال میزنه

درسته ایران مثله جنگل شده اما ووقعا اگر همه بخان قانون جنگل به بچه هاشون یاد بدن خیلی بدتر میشه زندگیاوو اجتماعمون😭

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
یه ویسی دکتر فرهنگ هلاکویی داره در مورد کتک خوردن بچه و خشونتشون اونو اول خودت گوش کن بعد بذار شوهر ...

مرسی عزیزم حتما گوش میدم

من خودم از کتک خوردنای بچه م خسته شده بودم کارم خیلی علط بود سرش داد میزدم که چرا گذاشتی اون بچه بزنتت؟ چرا هی کتک میخوری؟ بعد طفلی بچه م ضعف میکرد از گریه. دوتایی باهم گریه میکردیم.

این ویس خیلی بمن کمک کرد به بچه م یاد بدم بدون خشونت از خودش دفاع کنه.