2777
2789
عنوان

شوهرم به بچه پونزده ماهه میگه بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 25 پست
درست میگه شما الان متوجه نیستی بزار بزرگتر بشه کتک بخوره اونوقت متوجه میشی

عزیزم اموزش دادن به بچه برا زدن خیلی بده اگه یکیو زد خدایی نکرده اونم هلش داد چیزیش شد بهرحال دست بالا دست زیاده همه هم یچشون براشون عزیزه یا فردا تو مدرسه یکیو هل داد مرد یا مداد کرد تو چش یکی همون پدر مادرن که باید دیه بدن و این مسائل دراینده ممکنه همون بچه ارازل و اوباش بشه یا شر و شو بشه... بچه خوبه بلد باشه از حقش یا از خودش دفاع کنه ولی اموزش کتک ردن به بچه عواقب خطرناک و جبران ناپذیری داره یکی فامیلا ما به بچه هاش میگفت اگه فلانی اسباب بازی ازت گرفت بزنشو فلان و این حرفا بچشو تو هیچ مهدی راه نمیدادن بعد دوروز اخراج میشد تو مدرسم مداد کرد تو چش یکی باباش خونشونو فروخت داد جا دیه

جاوید عشق مامان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتم حاصل تربیت نادرست مادرشوهرته😐

و شاید هم‌ پدر شوهرش

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
والا من خودم دو دلم تو تربیت بچم. منم دوس ندارم یاد بگیره ولی اینجا ایرانه

این ماها و بچه هامونیم که ایزرانو تشکیل میدیم اگه بلانسبت بعضیا حیونن دلیل نمیشه مام خودمونو شبی اونا کنیم که

جاوید عشق مامان

چند وقت پیش میخواستن یه پسر ۱۸ ساله رو اعدام کنن و کلی براش کمپین زده بودن و میخواستن رضایت بگیرن که تهش نشد ! 

میدونین چرا؟  اون بچه توی ۱۵ ، ۱۶ سالگی تو دعوا همکلاسیشو زده بود اونم خورده بود زمین و تمام ... نتیجه ی آموزش "بزن" میشه این .

این جور مسالها فراوونه ، نوجوون های زیادی الان  بجای کلاس درس تو زندانهای کودکان منتظر ۱۸ سالگی و چوبه ی دارن ... اینا رو به شوهرت بگو

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ینی الان باید کتک زدن یادش بدیم😐

بزرگتر شد تو سن ۵و۶سالگی متوجه حرفم میشی این مشکل ما هم بود بهش یاد ندادیم مدام از بچه ها کتک میخورد اون دوره من به حدی غصه می خوردم ناتوانی بچه ام و میدیدم هیچ کاری نمیکرد فقط وایمیستاد و کتک میخورد الان انقدر بهش گفتیم از خودت دفاع کن به زور یکی بزنه میزنه ولی با ناراحتی حتی میزنه هم ناراحت میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

تو کشور ما به دور از شما یک سری بچه هاشون و وحشی بار میارن بچه های ما هستن که اسیب میبینن نزدن درسته ولی تو جامعه ما فایده نداره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
عزیزم اموزش دادن به بچه برا زدن خیلی بده اگه یکیو زد خدایی نکرده اونم هلش داد چیزیش شد بهرحال دست با ...

نمیدونم بچه داری یا نه ولی تو سن ‌۵و ۶سالگی این قضیه خودش و نشون میده اونوقت این قضیه رو درک میکنی

نمیدونم بچه داری یا نه ولی تو سن ‌۵و ۶سالگی این قضیه خودش و نشون میده اونوقت این قضیه رو درک میکنی

بله بچه دارم دوسالو نیمه هم کتک میخوره هم میزنه هم فرار میکنه من از اول رو اینکه کتک بخوره از همسالاش حساس نبودم یا بش نگفتم بزن الان خودش یاد گرفته تا حد زیادی از خودش دفاع کنه...

جاوید عشق مامان

ببخشیدا خیلی کار احمقانه ایه😑😑😑

من به پسرم سفارش کردم اگر تو مدرسه کسی زدت یا ازین جور شوخیهای خشن کرد اصلاااا تو نمیزنی فقط سریع از جلوی دستش میری و به مربیاتون میگی

به بچه زدن یاد بدیم که درگیر بشن باهم بزنن همدیگر رو لت و پار کنن یه بلای غیرقابل جبرانی سرخودشون بیارن خوبه؟؟؟؟!!!!!!

تعجب میکنم از مادرایی که اینکار رو تایید کرون واقعا!!!! 

نگران جون و سلامتی بچه تون نیستین مگه؟؟؟ اگر یه بلای غیرقابل جبرانی سرش بیاد آیا واقعا ارزش داره ، که فقط خواستین بچه تون کم نیاره و اگه خورد بزنه !!! 

این چه تفکریه واقعا، یه کم عاقل بشید بعد مادرشین