2777
2789
عنوان

خانوما کممممک لطفا بیاین

81 بازدید | 8 پست

من دوماهه باردارم دیشب دسمال گذاشتم ترشح قهوه ای دیدم بغد شیاف گذاشتم سریغ،ترشحات تبدیل شد به خونابه،رفتم بیمارستان گف استراحت و سرم زد برام

دسشویی ک رفتم یه لخته خیلی کوچیک دیدم

بنظرتون سقط شده بچها؟خیلی ناراحتم

از دیشب استراحت مطلقم صب تا خاب بود همه چی خوب بود پاشدم از خاب یکم حرف زدم باز دسمال گذاشتم خون قهوه ای دیدم

بنظرتون سقط شده ولی چون شیاف میزارم خون زیااد نمیاد؟تو دوماهگی اگه بخاد سقط بشه فک کنم لخته بزرگ باید ببینم اینحور نیس؟

پرستار گف نرو سنو تا دو سه روز دیگه فقط استراحت مطلق من چمیدونم الان چیزی هست یا ن چقد تو استرس بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز سقط با درد زیاد همراهه انشاالله ک چیزی نیست فقط استراحت کن

ن بدون درده

گفتم شاید بعضی سقطا بدون درده

پس دلیل این خونریزی چیه بنظبنظرتون  استراحت کنم یا برمسنووعصری

نه احتمالا سقط نشده اگه سقط بشه همراه با خونریزی و درد هست . لخته هم اگه دفع بشه مثل لخته معمولی پخش نشه و یه تیکه باشه احتمالا جنین هست ولی بهتر بود یه سونو میفرستاد که ببینه جنین قلب داره یا نه اگه خدایی نکرده نداشت نباید شیاف استفاده کنی

جهان به اعتبار خنده تو زیباست 
ن بدون درده گفتم شاید بعضی سقطا بدون درده پس دلیل این خونریزی چیه بنظبنظرتون   استراحت ک ...

استراحت کن سقط نشده خیالت راحت

بچه یه هفته ای نیس که بدون درد سقط شه

مسخوای خیالت راحت شه برو سونو ولی هزینه الکیه،راحت بخواب و استراحت کن

ولی از طرفی هم دوسه روز دیگه تعطیلات رسمیه اگر میدونی طاقت نمیاری برو سونو چون اگر نری تا چندهفته نگران میمونی