2777
2789

یک سومه عذابایی که ما میکشیم رو نکشیدن و همیشه تو نازو نعمت بودن اما حالا که این بیماری ب جون همه کشورا افتاده میبینیم که برای دستمال توالت و چیزای دیگه ریختن تو فروشگاها و خالی کردن و صف های انچنانی گرفتن .پس نتیجه میگیریم این مشکلات وقتی پیش بیاد ادمیزاد دیگه فرهنگ و اینا سرش نمیشه فرقی نداره چ نژادی باشه.موافقید؟

درسته

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم اضافه کن همیشه میگن چی به چیه کی به کیه راهتو برو بعد که یه اتفاقی میفته میگن مملکت قانون داره 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

والا خیلیا رفتن تو این بحران مسافرت ...این بدترین بی فرهنگیه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اینو میگن ترس 

ترسی که ما سالهاست داریم تجربه میکنیم اون از پدر مادرامون و خواهر برادرامون که تو دوران جنگ بودنو اینم از خودمون که هروز یه ترسی داریم

خیلیا میگن دروغه کرونا نیست که😐😐😐والاه اونام نمبگیرن  این ما ییم که خودمونو زندونی کردیم میگیریم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

دقیقا همینه هزار تا فیلم خارجی ساختن درمورد بیماری ها

همه ی مردم ریختن تو فروشگاها

بعد هم وطن خودمون انقدر  بهم توهین میکنن و بی فرهنگ میگن که حد نداره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خیلیا میگن دروغه کرونا نیست که😐😐😐والاه اونام نمبگیرن  این ما ییم که خودمونو زندونی کردیم میگ ...

اره بخدا الان برادر شوهرم اینا همش با بچشون بیرون افتادن ماسکم نمیزنن 

ببین نمیخوام منکر حرف توبشما 

ولی خب الان توموقعیت ترس قرارگرفتیم که معمولاواکنش ۹۰درصدآدماشبیه همه وطبیعیه 

ولی خب مثلاتوصف نذری آدم هول بزنه و هل بده و هی زیرچادرقایم کنه و .....دیگه واکنش ترس نیس.....واکنش بی فرهنگی آدماست 

یکم این موضوع که شمامیگی  فرق داره ومعمولا آدما بر حفظ بقاشون دست به کارایی میزنن که به حالت معمول زشت میدونن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

موافقم👌

آدم از اول با فرهنگ به دنیا نمیاد که بگین اونا با فرهنگن ما نه 

فرهنگ بدست آوردنیه 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اره بخدا الان برادر شوهرم اینا همش با بچشون بیرون افتادن ماسکم نمیزنن 

اره بخدا شوهرم امروز میگه من چون سر کار میرم جدا از تو و بچه ها بخابم بهتره یه موفع نگرفتع باشم به شماهم بدم بیچاره شیم گفتم نه من خابم نمیبره ولی بعضیا اصلا اهمیت نمیدن

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ببین نمیخوام منکر حرف توبشما  ولی خب الان توموقعیت ترس قرارگرفتیم که معمولاواکنش ۹۰درصدآدماشبی ...

وقتی تو یه کشوری گرسنکی و گرونی باشه معلومه که تو صف نذری یه سریا هول بزنن .اما وقتی جیبت پر پول باشه بیکار نیسی بری تو صف نذری