2777
2789
عنوان

همیشه فرهنگه ما ایرانیا رو مسخره میکردن اما حالا....

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 24 پست
اره بخدا شوهرم امروز میگه من چون سر کار میرم جدا از تو و بچه ها بخابم بهتره یه موفع نگرفتع باشم به ش ...

منم از شوهرم دوری نمیکنم دلم نمیاد میگم اگه گرفتیم باهم بگیریم اما خودمونو تو خونه زندانی کردیم دیگه

اره بخدا شوهرم امروز میگه من چون سر کار میرم جدا از تو و بچه ها بخابم بهتره یه موفع نگرفتع باشم به ش ...

دقیقا شوهر من سه هفته است تنها تو سالن میخابه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تو یه کشوری گرسنکی و گرونی باشه معلومه که تو صف نذری یه سریا هول بزنن .اما وقتی جیبت پر پول باش ...

نه نه

اصلا

اشتباه نکن

این مواردی که میگم اصلااااگشنه وبی پول نیستن 

مثلاطرف  ۴تا۴تانذری تو پژوش میذاره 

منم فرق آدم‌ندارو باآدمی که بی فرهنگه تشخیص میدم 

اتفاقااکثرمواقع اونکه نداره توصف نذری ام وانمیسه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
وقتی تو یه کشوری گرسنکی و گرونی باشه معلومه که تو صف نذری یه سریا هول بزنن .اما وقتی جیبت پر پول باش ...

موافق نیستم

این به فرهنگ آدما بستگی داره. میبینی طرف پول هم داره ولی گدامنشه از اونور یکی بی پوله اما از این زشت بازیا درنمیاره

در ضمن نذری برا خاطر برکتشه که مردمو به صف واییسادن میکشونه وگرنه خیلیا محتاجش نیستن

اما چون مثلا غذای امام حسینه دوست دارن یه لقمه بخورن 

موافق نیستم این به فرهنگ آدما بستگی داره. میبینی طرف پول هم داره ولی گدامنشه از اونور یکی بی پوله ا ...

ینی الان همه ی خارجیا با فرهنگن فقط ما بی فرهنگو داغونیم؟

😶

چرا همش میخواین بگین بقیه خوبن ما داغون؟ 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

اونا پول دارن میرن میخرن هر چی و هر چقدر ک لازم داشته باشن ی جا میخرن ک هر لحظه راه نیفتن برن تو خیابون برا خرید براهمینه که قفسه های فروشگاهشون خالیه,مردم مام اگه پول داشتن میرفتن هر چیز مورد نیاز چند ماهشونومیخریدن ولی متاسفانه مردم برای یه هفته شونم نمیتونن خرید کنن قبل از کرونا وضع مردم اینقد بد بوده فک کنم دیگه الان سبد خریدشون چی میتونه باشه,دلیل اینکه هنوز وضع فروشگاهی ما از اونا بهتره همینه 

اونا پول دارن میرن میخرن هر چی و هر چقدر ک لازم داشته باشن ی جا میخرن ک هر لحظه راه نیفتن برن تو خیا ...

موافق نیستم

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥