2777
2789
عنوان

واای اشپزخونه رو شروع کردم تازه ...

171 بازدید | 12 پست

از صبح شروع کردم تا الان فقط یه قسمت کابینتا تمیز شده   چقدر اشپزخونه سخته .. چیکار کنم زودت ر تموم شه 

خدایا یاریم کن .. اگر چیزی شکستم "دل" نباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سختیش همون اشپزخونس. تو یه روز فک نکنم جمع بشه من خودم۴ روزطول کشید تا اشپزخونه رو تموم کردم

اره تو یه روز تموم نمیشه از صبح تا حالا فقط یه قسمت از کابینتم تموم شده 

چقد دیر شروع کردی  من روزی دوتا کابینت تمیز کردم بعد فرداش دوباره یه جای دیگه   اینطوری کردم یهو دیدم اصن کارندارم

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

منم امروز شروع کردم اشپزخانه را نگران نباش  دست کار میکنه چشم میترسه منم دارم دونه دونه کم کم انجام میدم امسال هم که کسی نمیاد خونه مون به خودم فشار نمی ارم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
منم امروز شروع کردم اشپزخانه را نگران نباش  دست کار میکنه چشم میترسه منم دارم دونه دونه کم کم ا ...

انشاالله ک زود تموم بشه موفق باشی عزیزم