2777
2789

ديروز سونو دادم ٣٥ هفته و دو روز وزن بچم ٣٠٣٠ گرم بود

ديابت دارم

دكترم گفت احتمالا هفته ٣٨ سزارين بشى😭😭😭

بنظرتون وزنش تا چند ميره؟

راهى نيس همون هفته ٣٨ طبيعى دهانه رحمم باز شه زايمان كنم؟؟؟

از سزارين خيلى بدم مياد

معاينه هم نكرد ببينه دهانه رحمم شله يا سفت يا لگنمو معاينه كنه😢

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین خوبه که

بخاطر ديابتم ميترسم بخيه ها دير جوش بخورن

مامانم و خواهرم سز شدن خيلى اذيت بودن😞

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏
من ٣٨ هفته و ٤ روز طبيعي زايمانم كردم پياده روي كن دوش اب گرم

پياده روى و ورزش هاى كف لگن رو هم انجام ميدم هميشه

منم ۳۵ هفته و دوروز دادم دقیقا دو روز پیش دو کیلو و نیم بود

گفت بچت درشته 😁

وزن بچه شما نرماله ماشالا

ی راه هست با همسرت رابطه جنسی داشته باشی باعث تحریک دهانه رحمت میشه و.حتی ممکنه کیسه ابتو پاره کنه البته اگر دکترتون گفتن سزارین بشین ب نظرم ب حرفشون گوش بدین چون سزارین جز موارد ضروری و خطرناک توصیه نمیشه منم سزارینی بودم سختیش ده روز اوله چون درد داری بعدش خیلی خوب میشی

ان شاالله که  طبیعی میشه ،کاش ب دکترت خودت میگفتی که معاینت کنه

به دكتر خودم گفتم گفت زوده هنوز

گفت بين تعطيلات بايد برى بيمارستان چك بشى

ميگم ٣٧ هفته برم معاينه كنن شايد تحريك هم بشه

ی راه هست با همسرت رابطه جنسی داشته باشی باعث تحریک دهانه رحمت میشه و.حتی ممکنه کیسه ابتو پاره کنه ا ...

بدون جلوگيرى؟

ميگفت ممكنه وزنش تا ٤ بره و نتونى

منم گفتم شايد راهى باشه تو همون ٣٨ هفته طبيعى بيارم

استارتر عزیز  میشه یسوال بپرسم ، من آخرین سونوم ۲۷هفتگی بود وزن و رشدش خوب بود ،حالا دکتر ب من گفته بعداز عیدبیا پیشم ...

تا اونموقع میشم همون حدودا ۳۴هفته و خورده ای...

میترسم که دیر بشه و فاصله ی سونوهام طولانی بشن؟

شما قبل از این سونو ۳۵هفتگی، هفته ی چندم قبلش سونو شدین؟

تپلی خوبه ادم راحت تر از پسش بر میاد فکر کنم مال شما تا ۳ هفته دیگه سه کیلو ششصد اینا بشه

اره من عاشق بچه تپلم

اما از دوس دارم طبيعى زايمان كنم

دليل ديگه اينكه ميخوام طبيعى باشه اينه كه من قبل باردارى مدام ورزش ميكردم و اندامم رو فرم بوده ميترسم با سزارين هيكلم برنگرده

به دكتر خودم گفتم گفت زوده هنوز گفت بين تعطيلات بايد برى بيمارستان چك بشى ميگم ٣٧ هفته برم معاينه ...

آره اونم میشه ۳۷هفتگی معاینت کنن و تحریک بشه و ... رابطه جنسی شنیدم تاثیر داره دوش آبگرم پیاده روی ،توی این نی نی سایت سرچ کنی از تجربه های بقیه میشه استفاده کرد